- 15 g ris
- 20 g extra fina ärtor (färska eller frysta)
- 10 g skinka
- 1/2 ägg
- 1 morot (ca 100 g)
- 1 tsk rapsolja
-
10minFörberedelsetid
-
20minTillagningstid
-
30minTotal
-
Skär skinkan i små tärningar. Tvätta, skala och skär moroten i tunna skivor.
-
Koka ris, ärtor och morotsskivor i en kastrull med kokande vatten i ca 20 min.
-
Vispa ägget i en skål. Stek det uppvispade ägget till en omelett i en oljad panna. Skär den i tunna strimlor.
-
Blanda ris, morot, ärtor, omelett och skinka i en skål. Servera.
Gå med i
Bli medlem i Baby&you & få massor av klubbförmåner!
Innehåll till dig
Njut av ett personligt anpassat innehåll, råd och en guide där du kan följa de första 1000 dagarna av föräldrarskapet steg för steg.
Verktyg
Prova våra skräddarsydda, praktiska verktyg som guidar dig genom föräldrarskapsresan.
Rabatter
Få extra rabatter på relevanta produkter när ditt barn växer.
Har du fortfarande inte hittat vad letar du efter?
Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.