MyFeed Personalized Content
Från 0 månader
Produkt NAN Care
Add this post to favorites

NANCARE® FIBERS GOS/FOS

0
0 recensioner

Från födseln

Speciellt utvecklad för spädbarn och barn


Innehåller fibrer GOS & FOS


Tillägg till bröstmjölk, modersmjölksersättning eller annan dryck för småbarn

 

Med 150 års erfarenhet i barnnutrition introducerar Nestlé det nya NANCARE® utbudet av kosttillskott speciellt designade för spädbarn och barn.

 

Nestlé NANCARE® FIBERS GOS/FOS är ett kosttillskott speciellt utformat för spädbarn och barn. Det innehåller fibrerna galaktooligosackarider (GOS) och fruktooligosackarider (FOS), vilket kompletterar barnets kost vid behov. GOS och FOS är en typ av lösliga fibrer som återfinns naturligt i en rad olika livsmedel. Fiber kan vara bra för normal tarmpassage och matsmältning, samt hjälpa till att hålla magen i balans1.

 

Nestlé NANCARE® FIBERS GOS/FOS kommer i pulverformat och kan ges till bebisar från födseln. Den är enkel att blanda med bröstmjölk, modersmjölksersättning eller annan lämplig dryck för barn. En förpackning innehåller 10 dagsdoser (20x2,2 g dospåsar). Nestlé NANCARE® FIBERS GOS/FOS innehåller inte palmolja. För mer information och användarinstruktioner, var vänlig kontakta din barnavårdscentral.

 

VIKTIGT

Kosttillskott ska inte använda som en ersättning för en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Den här produkten är inte ett substitut för bröstmjölk. Överskrid inte rekommenderad daglig dos. Sök medicinsk rådgivning innan du börjar använda produkten. Förvaras oåtkomligt för barn under 3 års ålder.

 

KONTRAINDIKATIONER

Använd inte samtidigt som annan fiberinnehållande medicin eller kosttillskott.

 

VIKTIGT

Observera att produktsammansättningen kan ändras, läs alltid ingrediensförteckningen på förpackningen innan du serverar produkten.

 

1 Zeevenhooven et al. Pediatr Gastroenterol Hepatol Nutr 2017; 20(1):1-13

rating review icon
Senaste recensioner

Genomsnittliga betyg

0
0
0 kundbetyg

Ögonblicksbild av communitybetyg

 • 5 star
  0
 • 4 star
  0
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0

Lägg till ny recension