MyFeed Personalized Content
Från 0 månader
Produkt NAN Care
Add this post to favorites

NANCARE® HYDRATE REHYDRATION SOLUTION & L.RHAMNOSUS

0
0 recensioner

Från födseln

Speciellt framtagen för spädbarn och barn


För kostbehandling av vätskeförlust vid kräkningar och/eller diarré


Tillsätt 1 påse av varje till vatten

Med 150 års erfarenhet i barnnutrition introducerar Nestlé det nya NANCARE® utbudet av kosttillskott speciellt designade för spädbarn och barn.

 

Nestlé NANCARE® Oral rehydreringsvätska (ORS) innehåller elektrolyter och kolhydrater för oralrehydrering av spädbarnoch barn. Produkten har utvecklats enligt ESPGHAN* riktlinjer för sammansättningen av orala rehydratiseringslösningar. En ORS med nedsatt osmolaritet rekommenderas av ESPGHAN som förstahandsbehandling av akut gastroenterit hos spädbarn och barn, för att ersätta elektrolyter och vätska som förlorats under diarré och kräkningar och stödja rehydrering. Produkten innehåller också mjölksyrabakterierna Lactobacillus rhamnosus GG (CGMCC 1.3724) som återfinns naturligt i barnets mage och tarm.

 

Nestlé NANCARE® HYDRATE kommer i pulverformat och kan ges till bebisar från födseln. Den blandas enkelt med vatten: tillsätt bara 1 dospåse av rehydreringslösning och 1 dospåse av L.rhamnosus till vatten. En förpackning innehåller 6 dagsdoser (6x4,5g av rehydreringslösning och 6x2g av L.rhamnosus pulver).

 

Nestlé NANCARE® HYDRATE innehåller inte palmolja. För mer information och användar- instruktioner, vänligen kontakta din barnavårdscentral.

 

VIKTIGT 

Använd endast under medicinsk övervakning. Lämplig för spädbarn (0-12 månader) och barn (1-3 år). Tillsätt inte socker, salt eller andra födoämnen så som mjölk eller juice. Späd inte med mindre än 200 ml vatten. Ge ej parenteralt. Den här produkten är inte tänkt som enda näringskälla. Ge inte exklusivt i mer är 24 timmar. Konsultera hälso-och sjukvårdspersonal och följ deras instruktioner.

 

*The European Society for Pediatric Gastroenterology Hepatology and Nutrition

rating review icon
Senaste recensioner

Genomsnittliga betyg

0
0
0 kundbetyg

Ögonblicksbild av communitybetyg

 • 5 star
  0
 • 4 star
  0
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0

Lägg till ny recension