MyFeed Personalized Content
Från 12 månader
Produkt NAN Care
Add this post to favorites

NANCARE® TRIOPLUS L. Rhamnosus GG, 2'-FL & LNnT

0
0 recensioner

Från 1 år

Kosttillskott speciellt framtagen för barn


Innehåller oligosackariderna 2'-FL & LNnT och mjölksyrabakterien L. rhamnosus


Lägg till tillskottsnäring, mjölkdryck för småbarn eller annan dryck för småbarn

Med 150 års erfarenhet i barnnutrition introducerar Nestlé det nya NANCARE® utbudet av kosttillskott speciellt designade för spädbarn och barn.

 

Nestlé NANCARE® TRIOPLUS är ett kosttillskott för barn. Det innehåller oligosackariderna 2’-FL och LNnT som är syntetiskt framställda oligosackarider, vårt senaste vetenskapliga genombrott. NANCARE® TRIOPLUS innehåller även mjölksyrebakterien L.rhamnosus. L.rhamnosus återfinns naturligt i barnet mage och tarm. L. rhamnosus är en mjölksyrebakterie som kan användas för en lugnande effekt på magen och för att skapa en god bakterieflora i tarmen1.

 

Nestlé NANCARE® TRIOPLUS kommer i pulverformat och kan ges till barn från ett års ålder. Det är enkelt att blanda i tillskottsnäring, mjölkdryck eller annan dryck för små barn. Ett paket innehåller 7 dagliga doser (14x1,8 g dospåsar). Nestlé NANCARE® TRIOPLUS innehåller inte palmolja. För mer information och användar instruktioner, vänligen kontakta din barnavårdscentral.

 

VIKTIGT

Kosttillskott ska inte använda som en ersättning för en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Den här produkten är inte ett substitut för bröstmjölk. Överskrid inte rekommenderad daglig dos. Sök medicinsk rådgivning innan du börjar använda produkten. Förvaras oåtkomligt för barn under 3 års ålder.

 

KONTRAINDIKATIONER

Det här kosttillskottet ska inte användas under samma dag som bröstmjölk eller livsmedel med tillsatt 2-fucosyllactose och/eller lacto-N-neotetraose intas.

1.Szajewska H et al. Postgrad Med. 2020 Jun;132(5):441-451

rating review icon
Senaste recensioner

Genomsnittliga betyg

0
0
0 kundbetyg

Ögonblicksbild av communitybetyg

 • 5 star
  0
 • 4 star
  0
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0

Lägg till ny recension