MyFeed Personalized Content
Article
Add this post to favorites

Nestlés ekologiska barnmat – ett ekologiskt alternativ!

Nestlés ekologiska barnmat uppfyller precis som alla våra produkter för barn de högt ställda krav som finns på barnmat i svensk lagstiftning. Det är bara en liten del av allt som odlas som uppfyller de hårda krav som ställs på råvaror som får användas i barnmat.

2min att läsa Mar 14, 2018

Vi på Nestlé använder helst Nordiska råvaror i vår barnmat på glas som fått växa långsamt och därmed blivit mer näringsrika. Barnmaten på glas tillagar vi i finska Åbo 30 mil från Stockholm. Alla recept är framtagna för att passa de olika ålderstegen, vilket innebär att smakerna ändras och bitarna blir fler och större i takt med att barnet växer.

En god start på livet är vår grund för Nestlé barnmat – därför ser vi alltid till att vår ekologiska barnmat på glas har ett högt näringsvärde och  är fullproppad med grönsaker! Barn som får en varierad kost tidigt och lär sig att uppskatta många smaker har också en större chans till en hälsosam kosthållning senare i livet.

Därför har vi stor variation bland våra ekologiska recept och erbjuder också helt vegetariska alternativ i alla åldersteg. Nestlés ekologiska klämpåsar innehåller bara frukt och är helt utan tillsatt socker eller sött fruktjuicekoncentrat.

Vår ekologiska barnmat

Gå med i

MVP Logo

Bli medlem i Baby&you & få massor av klubbförmåner!

 • newsletter icon

  Innehåll till dig

  Njut av ett personligt anpassat innehåll, råd och en guide där du kan följa de första 1000 dagarna av föräldrarskapet steg för steg.

 • Verktyg

  Verktyg

  Prova våra skräddarsydda, praktiska verktyg som guidar dig genom föräldrarskapsresan.

 • coupons

  Rabatter

  Få extra rabatter på relevanta produkter när ditt barn växer.

Search icon

Har du fortfarande inte hittat vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.