MyFeed Personalized Content
Article
Add this post to favorites

Noga utvalda ingredienser

Bara 2% av världens råvaror håller måttet för bli NaturNes Baby's Organic. Lax från ett hållbart fiske. Handplockade blåbär från Finland in our glass jars.

Bara det bästa från NaturNes - läs mer!

2min att läsa May 27, 2019

Bara 2% av världens råvaror håller måttet för bli NaturNes Baby's Organic

Det är högre krav för råvaror som ska användas i barnmat än för de som ska användas i vanlig mat, så att små barn blir skonade från besprutningsmedel som används i konventionellt jordbruk. Dessutom har vi på Nestlé våra egna höga krav för vad som är bra nog, och gör ytterligare 96 kvalitetstester på vår barnmat. Bara 2% är godkända. Det kallar vi Baby's organic. 

Lax från ett hållbart fiske

Lax från ett hållbart fiske 

Alla våra fiskrätter tillagas med vild lax som är fiskat på ett hållbart vis och MSC-märkt. Det betyder att miljöpåverkan på andra arter och havsmiljön är minimal. Tummen upp för biologisk mångfald! 

Handplockade blåbär från Lappland in our glass jars

Blåbären som vi använder i vår barnmat i glas är handplockade i Lapplands skogar, sedan nedfrysta och skickade direkt till vår fabrik i Åbo. Har du också en liten där hemma som älskar blåbär? 

 

polarica_guy_small

‘’Nordiska bär har en unik näringskomposition. De innehåller många vitaminer och mineraler. Näringstätheten i bär är väldigt hög i förhållande till mängden energi som de innehåller, och som fiberkälla är vilda bär de bästa. För oss är ansvarsfull skötsel och utveckling av bärodling av yttersta vikt” Jukka Kristo, Polarica AB

 

Vi gör vårt allra bästa för att kunna erbjuda trygg, god och näringsrik barnmat - så du får med kvalitetstid över helt enkelt! 

Gå med i

MVP Logo

Bli medlem i Baby&you & få massor av klubbförmåner!

 • newsletter icon

  Innehåll till dig

  Njut av ett personligt anpassat innehåll, råd och en guide där du kan följa de första 1000 dagarna av föräldrarskapet steg för steg.

 • Verktyg

  Verktyg

  Prova våra skräddarsydda, praktiska verktyg som guidar dig genom föräldrarskapsresan.

 • coupons

  Rabatter

  Få extra rabatter på relevanta produkter när ditt barn växer.

Search icon

Har du fortfarande inte hittat vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.