MyFeed Personalized Content
Från 12 månader
Produkt NAN EXPERTPRO Sensitive
Add this post to favorites

Nestlé NAN EXPERTPRO SENSITIVE 3, mjölkdryck för småbarn 800g

5
5 (1)

L. Reuteri

GOS/FOS

Järn, Kalcium & Vitamin D

Produktbeskrivning

Nestlé NAN EXPERTPRO SENSITIVE  3 mjölkdryck anpassad efter näringsbehoven hos friska barn från 12 månader som en del av en varierad kost. Nestlé NAN EXPERTPRO SENSITIVE 3 mjölkdryck innehåller bakteriekulturen L. reuteri och fiberblandningen GOS och FOS. NAN EXPERTPRO SENSITIVE 3 för småbarn från 12 månader är baserad på mer än 60 års forskning om modersmjölk.

NAN EXPERPRO SENSITIVE 3 är en näringsrik mjölkdryck som kan vara ett alternativ till eller ersättning för vanlig mjölk som en del av barnets kost.

Visste du att proteiner bör anpassas till ditt barn?

Forskning visar att proteiner är en av de viktigaste näringsämnena för barn, även efter det första levnadsåret. Hos de flesta småbarn är proteinintaget för högt och det rekommenderas att begränsa intaget. NAN EXPERTPRO SENSITVE 3 är speciellt utvecklad för att möta näringsbehoven hos småbarn och är producerad med vår åldersanpassade proteinteknologi som ger lämplig proteinkvalitet.
På Nestlé förbinder vi oss till vetenskapen om barns livslånga näring för att kunna erbjuda den senaste innovationen som vår forskning har att erbjuda. NAN EXPERTPRO SENSITIVE 3 är speciellt utvecklad för spädbarn från 12 månader och är baserad på denna forskning.

Nestlé förbinder sig till vetenskapen om barns livslånga näring för att kunna erbjuda de senaste innovationerna som vår forskning har att erbjuda. NAN EXPERTPRO SENSITIVE 3 är speciellt utvecklad för barn från 12 månader och är baserad på denna forskning.

- L.REUTERI NAN EXPERTPRO SENSITIVE 3 innehåller mjölksyrebakterien Lactobacillus reuteri (L. reuteri) i samarbete med BioGaia. L. reuteri förekommer naturligt i barnets mage och tarm och är väl dokumenterad i flera studier med bevisad hög säkerhet för barn.
- FIBERBLANDNING GOS/FOS, NAN EXPERTPRO SENSITIVE 3 innehåller fiberblandningen GOS (Galaktooligosackarider) och FOS (Fruktooligosackarider).
- ÅLDERSANPASSAD PROTEINTEKNOLOGI är en unik proteinteknologi som ger optimalt åldersanpassad proteinkvalitet för ditt barn.
- INNEHÅLLER JÄRN & D-VITAMIN NAN EXPERTPRO SENSITIVE 3 innehåller järn som bidrar till en normal kognitiv utveckling hos barn och D-vitamin som är nödvändigt för att barns benstomme ska växa och utvecklas normalt samt bidrar till immunsystemets normala funktion hos barn.*
- INNEHÅLLER ALA (α-linolensyra - en av Omega 3-fettsyrorna) och LA (linolsyra - en av Omega 6-fettsyrorna), de essentiella fettsyrorna som är nödvändiga för normal tillväxt och utveckling hos barn.** Samtidigt har produkten lågt innehåll av mättat fett.

*Som en del av mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.
**Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag på 2 g α-linolensyra (ALA) och ett dagligt intag på 10 g linolsyra (LA).

Vi arbetar också med initiativ för att bidra till att skydda miljön för kommande generationer***
- Förpackningen är återvinningsbar
- Lock och skopa är tillverkade av minst 66% växtbaserad plast från sockerrör. TIPS: Den inre kanten kan användas för att jämna ut pulvret och för att förvara skeden mellan användning.
- Endast förnybar el används på fabriken där NAN EXPERTPRO SENSITIVE 3 produceras.
- Vi stödjer initiativ på gårdar över hela världen för att minska CO2-utsläppen från mjölkingredienser***.

***Läs mer på www.nestle.com/sustainability

Produkten är halalanpassad, men inte halalcertifierad.

VIKTIGT!
NAN EXPERTPRO SENSITIVE 3 är inte en modersmjölksersättning utan en mjölkdryck speciellt utvecklad för småbarn som är 12 månader och äldre. Du bör amma barnet så länge som möjligt.

Kontakta gärna BVC för att få råd.

Observera att produktsammansättningen kan ändras - läs alltid ingredienslistan på förpackningen innan du blandar mjölkdrycken och serverar.

rating review icon
Senaste recensioner

Genomsnittliga betyg

5
5
1 kundbetyg

Ögonblicksbild av communitybetyg

 • 5 star
  1
 • 4 star
  0
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0

Lägg till ny recension

5
Kowsar May 5, 2023

Jag vill köpa nan sensitive

Gå med i

MVP Logo

Bli medlem i Baby&you & få massor av klubbförmåner!

 • newsletter icon

  Innehåll till dig

  Njut av ett personligt anpassat innehåll, råd och en guide där du kan följa de första 1000 dagarna av föräldrarskapet steg för steg.

 • Verktyg

  Verktyg

  Prova våra skräddarsydda, praktiska verktyg som guidar dig genom föräldrarskapsresan.

 • coupons

  Rabatter

  Få extra rabatter på relevanta produkter när ditt barn växer.

Search icon

Har du fortfarande inte hittat vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.