MyFeed Personalized Content
Från 18 månader
Produkt NAN PRO
Add this post to favorites

Nestlé NAN PRO 4, mjölkdryck för småbarn 800g

5
4.9/5 15 recensioner

Åldersanpassad proteinteknologi

Innehåller järn

Innehåller kalcium och vitamin D

Produktbeskrivning

Vilken mjölkdryck passar till mitt barn?

NAN PRO 4 är en mjölkdryck utvecklad för småbarn från 18 månader, som utgör den flytande delen av kosten innan du börjar ge komjölk.NAN PRO 4 som ges i kombination med en varierad kost, ger ditt barn alla de viktiga näringsämnena för en hälsosam tillväxt och utveckling.Inspirerad av 60 års forskning om bröstmjölk, har våra experter utvecklat NAN PRO 4..

Visste du att proteiner bör anpassas till ditt barn?

Forskning visar att proteiner, även efter det första levnadsåret, är ett av de viktigaste näringsämnena för ditt barn. Hos majoriteten av små barn är intaget för högt, och därför rekommenderas ett begränsat proteinintag.NAN PRO 4 är speciellt utvecklad för att passa småbarns näringsbehov och produceras med vår speciella åldersanpassade proteinteknologi som ger rätt kvalitet på protein för ditt barn.

Visste du att barn behöver 3 gånger mer järn än vuxna?

NAN PRO 4 en bra källa till järn som bidrar till normal kognitiv utveckling hos barn. NAN PRO 4 innehåller också vitamin D och kalcium som är viktiga för barnets tillväxt och uppbyggnad av skelett.D-vitamin bidrar också till immunsystemets normala funktion.

Aktiv bakteriekultur

NAN PRO 4 innehåller aktiv bakteriekultur, Bifidobacterium lactis.

De essentiella  fettsyrorna Omega-3 (ALA) och Omega-6 (LA) behövs för normal tillväxt och utveckling hos barn.Produkten innehåller de essentiella långkedjiga fleromättade fettsyrorna omega-3 (ALA) och omega-6 (LA) för att småbarn ska växa och utvecklas normalt * och säkrar att småbarn inte missar dessa viktiga näringsämnen.*Den gynnsamma effekten uppnås genom dagligt intag av 2 g a-linolensyra (ALA) och 10 g linolsyra (LA).

NAN PRO 4 är en bra källa till Omega-3-fettsyror och har samtidigt ett lågt innehåll av mättat fett.

Innehåller endast naturligt förekommande socker från komjölk.

Var uppmärksam på att produktsammansättningen kan ändras – läs alltid innehållsförteckningen på förpackningen innan du serverar maten.

Produkten är halal anpassad.

rating review icon

Senaste recensioner

Genomsnittliga betyg

4.9
5
15 kundbetyg

Ögonblicksbild av communitybetyg

 • 5 star
  13
 • 4 star
  2
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0

Lägg till ny recension

5
Madeleine Berglund Dec 8, 2020

Är väldigt nöjd med produkten! Den gjorde så att mitt barn slapp magknip och hård mage. Och det bästa av allt är att han ääääälskar den!

5
Louice Borg Dec 8, 2020

Då min son har varit kräsen gav jag upp med att ge ersättning. Men när vi av en slump testade Nan Pro 3 så gillade han det så mycket att jag blev positivt överraskad!
Jag gillar även behållarna och har valt att återanvända dessa! Rekommenderar starkt Nan Pro

5
Hanna Osmancevic Dec 8, 2020

Jag har 5 barn och allihopa har ätit just NAN! Vi har även provat några andra ersättnings produkter men dem har inte gillats eller varit bra, så vi har verkligen fastnat för NAN i denna familj! Min yngsta son som är 1,5 år idag dricker dagligen NAN PRO 3 och han älskar den! Han dricker alltid när han ska sova, ibland om han vaknar upp på natten och ibland på morgonen samt kan bli en flaska vid middagsluren också. Även storasyster som är 3,5 brukar smaka ibland om lillebror ej vill ha just då. Fördelar med NAN PRO 3 är att det innehåller en massa vitaminer, och jättebra när barnet ännu inte dricker vanlig mjölk. Att den också både kan drickas kall eller varm samt att den finns ju i tetra ”to go” . Den klumpar sig inte och är väldigt enkelt att blanda. Ända nackdelen jag kan finna än nog att den är lite svår att avvänja sen!

Gå med i

MVP Logo

Bli medlem i Baby&you & få massor av klubbförmåner!

 • newsletter icon

  Innehåll till dig

  Njut av ett personligt anpassat innehåll, råd och en guide där du kan följa de första 1000 dagarna av föräldrarskapet steg för steg.

 • Verktyg

  Verktyg

  Prova våra skräddarsydda, praktiska verktyg som guidar dig genom föräldrarskapsresan.

 • coupons

  Rabatter

  Få extra rabatter på relevanta produkter när ditt barn växer.

Search icon

Har du fortfarande inte hittat vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.