MyFeed Personalized Content
Från 6 månader
Produkt Nestlé min Gröt och Nestlé min Välling
Add this post to favorites

Nestlé min Fullkornsgröt med Katrinplommon & Äpple Från 6 månader

5
5 (4)

Utan tillsatt socker
Järn, Kalcium, D-vitamin & Jod
Tillverkad av 100% förnybar el

Nestlé min Fullkornsgröt med Katrinplommon & Äpple
- En mjölkbaserad fullkornshavregröt

Nestlé min Fullkornsgröt med Katrinplommon & Äpple är en gröt från 6 månader som är anpassad för näringsbehovet hos barn från 6 månader. För små barn är nya smaker och konsistenser alltid spännande, därför innehåller denna gröt både katrinplommon, äpple och krämig mjölk. Gröten har en härlig smak av havre som, tillsammans med den välsmakande äppelsmaken, den söta katrinplommonen, och den krämiga mjölken gör den till en verklig favorit. Den innehåller dessutom 31% fullkorn som ger en något högre nivå av fibrer, anpassad efter små barns magar. Nestlé barngröt levereras i en 450g förpackning som betyder cirka 16 portioner färdiga gröt. 

 

Innehåller fiber från välsmakande korn 

Fullkorn är en viktig del av den svenska matkulturen och är en bra källa till fibrer. Nestlé min Fullkornsgröt med Katrinplommon & Äpple innehåller 31% fullkorn från havre. Gröt hjälper ditt barn att få mer fibrer i kosten eftersom den innehåller 4,5% fibrer. Vårt spannmål kommer från utvalda bönder över hela världen och genomgår ett stort antal kvalitetskontroller for att säkra både god kvalitet och god smak.

 

Vår gröt innehåller näringsämnena järn, kalcium, vitamin D och jod och innehåller endast naturligt förekommande socker 

I Nestlé min Fullkornsgröt med Katrinplommon & Äpple tillsätts inget socker utan den innehåller endast naturligt förekommande socker från råvarorna. Dessutom är vår barngröt berikat med Järn, Kalcium, Vitamin D och Jod. Varje portion Nestlé min Gröt ger upp till 35% av det daglige intaget av järn. Järn bidrar till en normal kognitiv utveckling hos barn. Kalcium och Vitamin D är nödvändiga för att barnets benstomme skal växa och utvecklas normalt. Vitamin D bidrar också till immunsystemets normala funktion hos barn. Använd Nestlé min Gröt som en del av en balanserad och varierad kost och en hälsosam livsstil.

 

En mysig måltid

Nestlé min Gröt är perfekt för ditt barns frukost och ett gott kvällsmål precis innan det är dags att gå och lägga sig. Den är också enkelt att ta med sig när ni är på språng.

 • Perfekt som ditt barns frukost
  Gröt är en klassisk frukostfavorit för många svenska barn och vuxna. En varm skål gröt på morgonen kan ge ditt barn bra energi som behövs för en dag full av lek och utveckling.
 • Ta med Nestlé min Gröt
  Oavsett om ni besöker familj och vänner eller reser på semester är det alltid bra att ha med sig en utsökt och näringsrik måltid som du vet att ditt barn kommer att tycka om. Det är därför vi föreslår att du alltid tar med Nestlé min Gröt om ni kommer att övernatta någon annanstans.
 • På kvällen precis innan läggdags
  Efter en lång dag full av äventyr är det bra att ha en mysig stund med ditt barn innan det är läggdags. Här föreslår vi att du ger en portion Nestlé min Gröt för att barnet ska vara tillfreds när det är dags att sova.

 

Använd vår gröt på alternativa sätt

Vi tycker att vår barngröt är god som den är, men det kan vara roligt att experimentera och prova den på ett nytt sätt. Du kan till exempel prova den som bananpannkakor eller bananmuffins, som vi har recept på i följande länk.

 

Producerad med omtanke

Nestlé min Gröt tillverkas i en fabrik med 100% förnybar el! Ytterligare samarbetar vi med bönder från lokala samfund för att förbättra jordbruksmetoderna och bevara jorden för framtidens generationer.  Läs mer om hållbarhet på www.nestlebaby.se/hallbarhet.

 

Över 150 års erfarenhet

Vi har jobbat i över 150 år med att utveckla exakt rätt smaker och näringsinnehåll för små barn. Därför kan du alltid känna dig helt säker på att du har gjort ett bra val för ditt barn när du valt Nestlé barnmat. Vi vet att mätta barn är glada barn, och det betyder lugna och trygga föräldrar.

rating review icon
Senaste recensioner

Genomsnittliga betyg

5
5
4 kundbetyg

Ögonblicksbild av communitybetyg

 • 5 star
  4
 • 4 star
  0
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0

Lägg till ny recension

5
Lina Jonsdotter Jun 24, 2023

Min son älskar dessa i klämmisar!! Första han äter å gillar riktigt!

5
Tilda Jobrant Jun 15, 2023

Min lille kille fick denna när hans mage började krångla vid 6,5 månad och den blev ett perfekt komplement och han älskade den!

5
Zerina Altumbabic Jun 9, 2023

Äntligen katrinplommon i gröten! Den är så bra och sätter igång magen, perfekt för våra små bebisar som kan vara lite tröga i magen. 🙏🏻😍 vi är väldigt nöjda.

Gå med i

MVP Logo

Bli medlem i Baby&you & få massor av klubbförmåner!

 • newsletter icon

  Innehåll till dig

  Njut av ett personligt anpassat innehåll, råd och en guide där du kan följa de första 1000 dagarna av föräldrarskapet steg för steg.

 • Verktyg

  Verktyg

  Prova våra skräddarsydda, praktiska verktyg som guidar dig genom föräldrarskapsresan.

 • coupons

  Rabatter

  Få extra rabatter på relevanta produkter när ditt barn växer.

Search icon

Har du fortfarande inte hittat vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.