MyFeed Personalized Content
Från 6 månader
Produkt min Välling
Add this post to favorites

Nestlé Välling Mild Från 6 månader

0
0 recensioner
 • Utan tillsatt socker
 • Järn, Kalcium, D-vitamin & Jod
 • Tillverkad av 100% förnybar el

Från vecka 40, 2023 får Nestlé Välling Mild en något uppdaterad design i samband med vi ändrar storleken på förpackningen från 480g till 450g. Denna förändring genomförs i syfte att minska

 

Nestlé Välling Mild - En näringrik välling med fullkorn

Nestlé Välling Mild är en välling från 6 månader som är utvecklad för att tillgodose näringsbehovet som barn från 6 månader har. I Sverige har välling en lång tradition och Nestlé Välling Mild är den perfekta följeslagaren för de mysiga stunderna med ditt barn - både på morgonen och före läggdags. Nestlé Välling Mild har en mild och söt havresmak, vilket gör den otroligt god. Receptet och fiberinnehållet är speciellt anpassat till barnets ålder. Nestlé Välling Mild kommer i en 750 grams förpackning, motsvarande cirka 5 liter färdig välling, och är uppdelad i två påsar för att på bästa sätt säkerställa produktens kvalitet.


Nestlé Välling Mild är utvecklad med ditt barns näringsbehov i åtanke. Här är några av våra bästa förslag på när du ska servera Nestlé Välling till ditt barn.

På morgonen:
Det är viktigt att få en bra start på dagen. Nestlé Välling ger ditt barn energi så att det är redo för en ny spännande dag full av lärande och lek.

Före läggdags:
Det är alltid mysigt att avsluta en dag full av äventyr med en mysig stund tillsammans, och i Sverige är det en tradition att mysa runt en varm flaska välling.

 

Innehåller fiber från välsmakande korn   

Fullkorn är en viktig del av den svenska matkulturen och är en bra källa till fiber. Nestlé Välling Mild innehåller 34% fullkorn från havre. De olika sädesslagen ger vällingen sin unika smak, medan mjölken gör den len och god. Välling hjälper ditt barn att få mer fibrer i kosten då den innehåller 4,0% fiber. 

 

Nestlé Välling innehåller de viktiga näringsämnena järn, kalcium, vitamin D och jod och den innehåller bara naturligt förekommande socker 

I Nestlé Välling tillsätts inget socker utan den innehåller endast naturligt förekommande socker från råvarorna. Dessutom innehåller vår välling näring från Järn, Kalcium, Vitamin D och Jod. En portion Nestlé välling ger 43% av ditt barns dagliga järnbehov. Järn är ett viktigt mineralämne som bidrar till ditt barns normala kognitiva utveckling. Vår välling innehåller de viktiga näringsämnena kalcium, vitamin D och jod. Kalcium och vitamin D är nödvändiga för att ditt barns benstomme ska växa och utvecklas normalt och jod bidrar till normal tillväxt hos barn.

 

Producerad med omtanke

Nestlé Välling tillverkas i en fabrik med 100% förnybar el! Ytterligare samarbetar vi med bönder från lokala samfund för att förbättra jordbruksmetoderna och bevara jorden för framtidens generationer.  Läs mer om hållbarhet på www.nestlebaby.se/hallbarhet.

 

Över 150 års erfarenhet

Vi har jobbat i över 150 år med att utveckla exakt rätt smaker och näringsinnehåll för små barn. Därför kan du alltid känna dig helt säker på att du har gjort ett bra val för ditt barn när du valt Nestlé barnmat. Vi vet att mätta barn är glada barn, och det betyder lugna och trygga föräldrar. 
 

rating review icon
Senaste recensioner

Genomsnittliga betyg

0
0
0 kundbetyg

Ögonblicksbild av communitybetyg

 • 5 star
  0
 • 4 star
  0
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0

Lägg till ny recension

Gå med i

MVP Logo

Bli medlem i Baby&you & få massor av klubbförmåner!

 • newsletter icon

  Innehåll till dig

  Njut av ett personligt anpassat innehåll, råd och en guide där du kan följa de första 1000 dagarna av föräldrarskapet steg för steg.

 • Verktyg

  Verktyg

  Prova våra skräddarsydda, praktiska verktyg som guidar dig genom föräldrarskapsresan.

 • coupons

  Rabatter

  Få extra rabatter på relevanta produkter när ditt barn växer.

Search icon

Har du fortfarande inte hittat vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.