MyFeed Personalized Content
Från 12 månader
Produkt NAN PRO
Add this post to favorites

Nestlé NAN PRO 3, mjölkdryck för småbarn 800g

5
5/5 51 recensioner

Åldersanpassad proteinteknologi

Innehåller oligosackariden 2'-FL

Innehåller järn, kalcium och vitamin D

Produktbeskrivning

Vilken mjölkdryck passar till mitt barn?

NAN PRO 3 är en mjölkdryck utvecklad för småbarn från 12 månader, som utgör den flytande delen av kosten innan du börjar ge komjölk.NAN PRO 3 som ges i kombination med en varierad kost, ger ditt barn alla de viktiga näringsämnena för en hälsosam tillväxt och utveckling.Inspirerad av 60 års forskning om bröstmjölk, har våra experter utvecklat NAN PRO 3. NAN PRO 3 innehåller 2´-FL (2′-O-fukosyllaktos) en syntetiskt framställd oligosackarid, som är strukturellt identisk med den mest förekommande oligosackariden i bröstmjölk.

Visste du att proteiner bör anpassas till ditt barn?

Forskning visar att proteiner, även efter det första levnadsåret, är ett av de viktigaste näringsämnena för ditt barn. Hos majoriteten av små barn är intaget för högt, och därför rekommenderas ett begränsat proteinintaget.NAN PRO 3 är speciellt utvecklad för att passa småbarns näringsbehov och produceras med vår speciella åldersanpassade proteinteknologi som ger rätt kvalitet på protein för ditt barn.

Visste du att barn behöver 3 gånger mer järn än vuxna i förhållande till barnets vikt?

NAN PRO 3 en bra källa till järn som bidrar till normal kognitiv utveckling hos barn. NAN PRO 3 innehåller också vitamin D och kalcium som är viktiga för barnets tillväxt och uppbyggnad av skelett. D-vitamin bidrar också till immunsystemets normala funktion.

Aktiv bakteriekultur

NAN PRO 3 innehåller aktiv mjölksyrebakterie, Lactobacillus reuteri.De essentiella fettsyrorna Omega-3 (ALA) och Omega-6 (LA) behövs för normal tillväxt och utveckling hos barn.Produkten innehåller de essentiella långkedjiga fleromättade fettsyrorna omega-3 (ALA) och omega-6 (LA) för att småbarn ska växa och utvecklas normalt* och säkrar att småbarn inte missar dessa viktiga näringsämnen.*Den gynnsamma effekten uppnås genom dagligt intag av 2 g a-linolensyra (ALA) och 10 g linolsyra (LA).NAN PRO 3 är en bra källa till Omega-3-fettsyror och har samtidigt ett lågt innehåll av mättat fett.

Innehåller endast naturligt förekommande socker från komjölk.

Utan palmolja

Var uppmärksam på att produktsammansättningen kan ändras – läs alltid innehållsförteckningen på förpackningen innan du serverar maten.

Produkten är halal anpassad.

rating review icon
Senaste recensioner

Genomsnittliga betyg

5
5
51 kundbetyg

Ögonblicksbild av communitybetyg

 • 5 star
  50
 • 4 star
  1
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0

Lägg till ny recension

5
Tilde Andersson Aug 30, 2023

Jag både ammar och ger ersättning till min son, och med NAN pro 3 har det aldrig vart något problem! Kan varmt rekommendera 🥰

5
Alexandra Bülow Aug 25, 2023

Perfekt avslut på en intensiv dag med alla intryck som vår lillebror upptäcker här hemma.
Att varva ner med en flaska, fylld med NAN PRO 3, känns så bra!

5
Sandra Schütz Aug 21, 2023

Vår dotter blev ett år förra veckan och vi har introducerat NAN PRO 3 till henne och det har snabbt blivit en favorit. Vi tycker det är ett mycket bra komplement till hennes måltider och kommer fortsätta köpa den till henne.

Gå med i

MVP Logo

Bli medlem i Baby&you & få massor av klubbförmåner!

 • newsletter icon

  Innehåll till dig

  Njut av ett personligt anpassat innehåll, råd och en guide där du kan följa de första 1000 dagarna av föräldrarskapet steg för steg.

 • Verktyg

  Verktyg

  Prova våra skräddarsydda, praktiska verktyg som guidar dig genom föräldrarskapsresan.

 • coupons

  Rabatter

  Få extra rabatter på relevanta produkter när ditt barn växer.

Search icon

Har du fortfarande inte hittat vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.