MyFeed Personalized Content
Från 12 månader
Produkt NAN PRO
Add this post to favorites

Nestlé NAN PRO 3 drickfärdig mjölkdryck för småbarn, 500ml

5
4.6/5 10 recensioner

Åldersanpassad proteinteknologi

Innehåller oligosackariden 2'-FL

Innehåller järn, kalcium och vitmin D

Produktbeskrivning

Vilken mjölkdryck passar till mitt barn?

NAN PRO 3 är en mjölkdryck utvecklad för småbarn från 12 månader, som utgör den flytande delen av kosten innan du börjar ge komjölk.NAN PRO 3 som ges i kombination med en varierad kost, ger ditt barn alla de viktiga näringsämnena för en hälsosam tillväxt och utveckling.Inspirerad av 60 års forskning om bröstmjölk, har våra experter utvecklat NAN PRO 3. NAN PRO 3 innehåller 2´-FL (2′-O-fukosyllaktos) en syntetiskt framställd oligosackarid, som är strukturellt identisk med den mest förekommande oligosackariden i bröstmjölk.

Visste du att proteiner bör anpassas till ditt barn?

Forskning visar att proteiner, även efter det första levnadsåret, är ett av de viktigaste näringsämnena för ditt barn. Hos majoriteten av små barn är intaget för högt, och därför rekommenderas ett begränsat proteinintag.NAN PRO 3 är speciellt utvecklad för att passa småbarns näringsbehov och produceras med vår speciella åldersanpassade proteinteknologi som ger rätt kvalitet på protein för ditt barn.NAN PRO 3 innehåller vitamin D och kalcium som är viktiga för barnets tillväxt och uppbyggnad av skelett. D-vitamin bidrar också till immunsystemets normala funktion.

De essentiella  fettsyrorna Omega-3 (ALA) och Omega-6 (LA) behövs för normal tillväxt och utveckling hos barn.Produkten innehåller de essentiella långkedjiga fleromättade fettsyrorna omega-3 (ALA) och omega-6 (LA) för att småbarn ska växa och utvecklas normalt* och säkrar att småbarn inte missar dessa viktiga näringsämnen.*Den gynnsamma effekten uppnås genom dagligt intag av 2 g a-linolensyra (ALA) och 10 g linolsyra (LA).

Innehåller endast naturligt förekommande socker från komjölk.

Utan palmolja

Var uppmärksam på att produktsammansättningen kan ändras – läs alltid innehållsförteckningen på förpackningen innan du serverar maten.

Produkten är halal anpassad, men inte halalcertifierad.

rating review icon

Senaste recensioner

Genomsnittliga betyg

4.6
5
10 kundbetyg

Ögonblicksbild av communitybetyg

 • 5 star
  8
 • 4 star
  1
 • 3 star
  0
 • 2 star
  1
 • 1 star
  0

Lägg till ny recension

5
Therese Norstrom Dec 7, 2020

Vi har nu provat Nan PRO 3 ett tag och min dotter gillar den verkligen. Hon blir mätt och belåten och somnar efter att ha druckit mjölkersättningen. Vi kommer att fortsätta med denna produkt även efter denna kampanj.
Även den färdigblandade är populär.

5
anas albadree Dec 7, 2020

Bäst produkter, vi kommer snart att börja med dem med mitt barn. Jag tror att han kommer att vara väldigt bekväm med dessa produkter.

5
Camilla Bergquist Dec 2, 2020

Så himla bra att ha med sig på språng! Kan drickas som den är och man behöver inte bära på termosar och pulver som lätt blir lite meckigt och jobbigt. Min dotter älskar den dessutom!

Gå med i

MVP Logo

Bli medlem i Baby&you & få massor av klubbförmåner!

 • newsletter icon

  Innehåll till dig

  Njut av ett personligt anpassat innehåll, råd och en guide där du kan följa de första 1000 dagarna av föräldrarskapet steg för steg.

 • Verktyg

  Verktyg

  Prova våra skräddarsydda, praktiska verktyg som guidar dig genom föräldrarskapsresan.

 • coupons

  Rabatter

  Få extra rabatter på relevanta produkter när ditt barn växer.

Search icon

Har du fortfarande inte hittat vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.