MyFeed Personalized Content
Från 8 månader
Produkt Nestlé Måltider
Add this post to favorites

Nestlé Couscous & Kyckling - Från 8 månader

0
0 (0)
 • 100% mumsig måltid
 • 100% nordisk kyckling
 • Den enda producent av barnmat i glasburk i Norden

Nestlé Couscous & Kyckling - 100% mumsig måltid 
Nestlé Couscous & Kyckling till barn från 8 månader är en optimal måltidslösning skapad för de minsta. Den inte bara tillför en smakrik upplevelse utan är även anpassad för att möta behoven hos barn från 8 månader och deras utforskning av mat. Ingredienserna i denna delikata måltid inkluderar kycklingkött, couscous och näringsrika grönsaker som morot och zucchini. För att förhöja smakprofilen har vi tillsatt ingefära och mangopuré för en extra dimension. De balanserade portionerna gör denna måltid till en tillfredsställande introduktion till olika smaker och texturer för de små i familjen. Denna måltidslösning innehåller 46% grönsaker och frukt. 

 

 

Bra ingredienser i vår barnmat
Nestlé Couscous & Kyckling innehåller noga utvalda ingredienser, varje ingrediens är noga anpassad till barns näringsbehov och uppfyller strikta standarder och lagkrav. Detta beror på att myndigheterna ställer extra höga krav på de ingredienser som används vid tillverkning av barnmat. Saltinnehållet i Nestlé Couscous & Kyckling barnmatsburk är dessutom lågt som sig bör. 

 

 

Barnmatsburkar producerade med omtanke
Våra måltider, inklusive Nestlé Couscous & Kyckling, är inte bara goda och näringsrika, vi prioriterar också kvalitet och hållbarhet. Det är därför all vår barnmat produceras med 100% förnybar energi i vår fabrik i Finland. Dessutom är Nestlé den enda tillverkaren av barnmat i glas i Norden. Vi arbetar också med lokala jordbrukare för att förbättra jordbruket och utbilda dem i regenerativa jordbruksmetoder. Läs mer om våra hållbarhetsinitiativ här www.nestlebaby.se/hallbarhet

Bo

Nestlé barnmatsburkar - en fantastisk måltid!
Nestlé Couscous & Kyckling är en smakfull och näringsrik måltidslösning, speciellt utformad för barn från 8 månader, och idealisk för både lunch och middag. Här är några förslag på hur man kan använda den vid måltider:

 

 • Snabb Middagslösning för Aktiva Dagar:
  Under dagar när tempot är högt och tiden är knapp, är Nestlé Couscous & Kyckling en snabb middagslösning. Med enkel tillagning och fyllig portion av näringsrika ingredienser, erbjuder denna måltid en snabb och smidig smakupplevelse för ditt barn.
   
 • En måltid när du är ute på äventyr:
  När du är ute på äventyr är Nestlé Couscous & Kyckling den perfekta måltiden. Portionsformatet och möjligheten att äta den kall gör den till en enkel och smidig lösning oavsett vart dina äventyr tar dig.
   
 • Ta med en burk när ni besöker vänner 
  Ta med dig barnens favoritmåltid när du besöker vänner och se till att ditt barn kan njuta av en näringsrik och god middag även när ni är hemifrån.
rating review icon
Senaste recensioner

Genomsnittliga betyg

0
0
0 kundbetyg

Ögonblicksbild av communitybetyg

 • 5 star
  0
 • 4 star
  0
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0

Lägg till ny recension

Gå med i

MVP Logo

Bli medlem i Baby&you & få massor av klubbförmåner!

 • newsletter icon

  Innehåll till dig

  Njut av ett personligt anpassat innehåll, råd och en guide där du kan följa de första 1000 dagarna av föräldrarskapet steg för steg.

 • Verktyg

  Verktyg

  Prova våra skräddarsydda, praktiska verktyg som guidar dig genom föräldrarskapsresan.

 • coupons

  Rabatter

  Få extra rabatter på relevanta produkter när ditt barn växer.

Search icon

Har du fortfarande inte hittat vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.