MyFeed Personalized Content
Från 12 månader
Produkt Nestlé
Add this post to favorites

Nestlé Junior Fruktstång Havre, Blåbär och Svarta vinbär - Från 1 år

5
5 (1)
 • Gott mellanmål av frukt och fullkorn

Nestlé Junior fruktstång med havre, blåbär och svarta vinbär 
- Välsmakande mellis för ditt barn!

Nestlé Fruktstång med havre, blåbär och svarta vinbär är speciellt anpassad för barn från 1 år. Fruktstången är ett gott mellanmål med en kombination av frukt och fullkorn. Den lockande blåbärs- och svartvinbärssmaken gör den extra läcker, och med innehållet av fullkorn blir den både god och näringsrik.

 

Bra mellanmål för barn med fullkorn
Här i Sverige är fullkorn en central del av vår matkultur. Denna fruktstång innehåller fullkorn. från havre och hjälper ditt barn att få fibrer i kosten då den inhåller 3% fiber.

 

Producerad med omtanke
På Nestlé strävar vi efter att vara miljömedvetna och ansvarsfulla. Nestlé fruktstång tillverkas i en fabrik som använder 100% förnybar el, vilket minskar vår påverkan på miljön. När du väljer Nestlé Fruktstång, väljer du en produkt som är producerad med omsorg om både ditt barn och vår planet.

 

Över 150 års erfarenhet
Vi har jobbat i över 150 år med att utveckla exakt rätt smaker och näringsinnehåll för små barn. Därför kan du alltid känna dig helt säker på att du har gjort ett bra val för ditt barn när du valt Nestlé barnmat. 

Bo

Nestlé fruktstång - ett härligt val som mellanmål!
Nestlé fruktstång är ett utmärkt val till ditt barns mellanmål, men kan också användas som ett läckert komplement till ditt barns måltider. Nedan har vi sammanställt några av våra bästa förslag på när du kan använda detta mellanmål:
 

 • Ta med det på ett äventyr!
  Nestlé fruktstång är perfekta att ta med i väskan när du och ditt barn ska ut på en utflykt. Den enkla förpackningen gör att ditt barn kan äta den var som helst, så oavsett om ni är på väg ut i naturen, till stranden eller lekplatsen kan ditt barn alltid njuta av en Nestlé fruktstång.
   
 • Ta med den när du reser
  Det är alltid bra att ha med sig ett snabbt och enkelt mellanmål när man reser med barn, och en Nestlé fruktstång är ett bra alternativ. Den är lätt att ta med på båda flyget, tåget och i bilen.
   
 • Ät den hemma också
  Även om det finns många bra alternativ för att ta med sig en Nestlé fruktstång, bör ditt barn inte missa den goda smaken av en Nestlé fruktstång hemma. Hemma är våra fruktstänger perfekta när du behöver ett snabbt och gott mellanmål.
rating review icon
Senaste recensioner

Genomsnittliga betyg

5
5
1 kundbetyg

Ögonblicksbild av communitybetyg

 • 5 star
  1
 • 4 star
  0
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0

Lägg till ny recension

5
Malin Sandberg Jun 8, 2023

Den godaste av dem två säger vår lilla tjej och perfekt snacks på resande fot

Gå med i

MVP Logo

Bli medlem i Baby&you & få massor av klubbförmåner!

 • newsletter icon

  Innehåll till dig

  Njut av ett personligt anpassat innehåll, råd och en guide där du kan följa de första 1000 dagarna av föräldrarskapet steg för steg.

 • Verktyg

  Verktyg

  Prova våra skräddarsydda, praktiska verktyg som guidar dig genom föräldrarskapsresan.

 • coupons

  Rabatter

  Få extra rabatter på relevanta produkter när ditt barn växer.

Search icon

Har du fortfarande inte hittat vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.