MyFeed Personalized Content
Från 6 månader
Produkt NAN PRO
Add this post to favorites

Nestlé NAN PRO 2, tillskottsnäring 1,2Kg

0
0 (0)

Nytt recept: innehåller 5 oligosackarider
Unikt recept- Åldersanpassad proteinteknologi​
Innehåller DHA

Produktbeskrivning

Från vecka 08 2024 genomgår NAN PRO 2 en receptförändring. Vi är stolta över att presentera vårt innovationsgenombrott: NAN PRO 2 innehåller nu vår avancerade blandning av 5 syntetiskt framställda oligosackarider (2'-FL/DFL, LNT, 3’-SL, 6'-SL) som är strukturellt identiska med de huvudsakliga oligosackariderna som naturligt finns i bröstmjölk. Den tidigare receptet innehöll en oligosackarid (2-’FL). Vänligen rådfråga Kontakta din BVC- sjuksköterska eller läkare för mer information om förändringen.

Nestlé NAN PRO 2 i  1,2Kg stor förpackning är en tillskottsnäring uteslutande baserad på mjölk som är anpassad efter näringsbehovet hos friska spädbarn från 6 månader, som en del av en varierad kost. 
 

 1,2 kg stor förpackning med 2 påsar i kartong. Varje påse väger 600g.

NAN PRO 2 består av en unik sammansättning av åldersanpassad proteinteknologi och vår vetenskapliga genombrott av 5 oligosackarider (2'-FL/DFL, LNT, 3-SL, 6'-SL). NAN PRO 2 för spädbarn från 6 månader är baserad på mer än 60 års forskning om modersmjölk.

Tillskottsnäring är ett komplement till barnets övriga kost som är anpassad efter näringsbehovet hos friska spädbarn från 6 månader.

På Nestlé förbinder vi oss till vetenskapen om barns livslånga näring för att kunna erbjuda den senaste innovationen som vår forskning har att erbjuda. NAN PRO 2 är speciellt utvecklad för spädbarn från 6 månader och är baserad på denna forskning.

- ÅLDERSANPASSAD PROTEINTEKNOLOGI är en unik proteinteknologi som ger optimalt åldersanpassad proteinkvalitet för ditt barn.
- INNEHÅLLER 5 OLIGOSACKARIDER NAN PRO 2 innehåller nu vår avancerade blandning av 5 syntetiskt producerade oligosackarider (2'-FL/DFL, LNT, 3’-SL, 6'-SL). Det tidigare receptet innehöll en oligosackarid (2-’FL).
- INNEHÅLLER DHA (dokosahexaensyra - en av Omega 3-fettsyrorna)*, som bidrar till till att synen utvecklas normalt hos spädbarn upp till 12 månaders ålder.
- INNEHÅLLER JÄRN & D-VITAMIN NAN PRO 2 innehåller innehåller järn som bidrar till en normal kognitiv utveckling hos barn och vitamin D som är nödvändigt för att barns benstomme ska växa och utvecklas normalt samt bidrar till immunsystemets normala funktion hos barn.**

*Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag på 100 mg DHA. 
**Som en del av mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Vi arbetar också med initiativ för att bidra till att skydda miljön för kommande generationer***
- Kartongen och skopan är återvinningsbara.
- Minst 94% av plasten i skeden är tillverkad av sockerrör. Certifierad av: TUV Austria. 
- Endast förnybar elektricitet används på fabriken där NAN PRO 2 produceras.

- Vi stödjer initiativ på gårdar över hela världen för att minska CO2-utsläppen från mjölkingredienser***

***Läs mer på www.nestle.com/sustainability

Produkten är halalanpassad, men inte halalcertifierad.

NAN PRO 2 finns både som pulver och färdigblandad dryck. Hitta NAN PRO 2 färdigblandad här Nestlé NAN PRO 2 färdigblandad tillskottsnäring 200ml (nestlebaby.se)

VIKTIGT!
Modersmjölk är bäst för barnet. Fortsätt amma så länge som möjligt. Rådfråga BVC innan du väljer tillskottsnäring.

NAN PRO 2 kan användas som en del av en varierad kost från 6 månader. NAN PRO 2 är inte avsedd som ersättning för modersmjölk för spädbarn under 6 månader. Från 6 månader rekommenderas att börja ge annan mat.

Observera att produktens sammansättning kan ändras - läs alltid ingredienslistan på förpackningen innan du blandar ersättningen och serverar.

rating review icon
Senaste recensioner

Genomsnittliga betyg

0
0
0 kundbetyg

Ögonblicksbild av communitybetyg

 • 5 star
  0
 • 4 star
  0
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0

Lägg till ny recension

Gå med i

MVP Logo

Bli medlem i Baby&you & få massor av klubbförmåner!

 • newsletter icon

  Innehåll till dig

  Njut av ett personligt anpassat innehåll, råd och en guide där du kan följa de första 1000 dagarna av föräldrarskapet steg för steg.

 • Verktyg

  Verktyg

  Prova våra skräddarsydda, praktiska verktyg som guidar dig genom föräldrarskapsresan.

 • coupons

  Rabatter

  Få extra rabatter på relevanta produkter när ditt barn växer.

Search icon

Har du fortfarande inte hittat vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.