MyFeed Personalized Content
Från 8 månader
Produkt Nestlé Måltider
Add this post to favorites

Nestlé Potatis & Köttbullar - Från 8 månader

0
0 (0)
 • 100% mumsig måltid
 • 100% nordiskt kött
 • Den enda producent av barnmat i glasburk i Norden

Nestlé Potatis & Köttbullar - 100% mumsig måltid 
Nestlé Potatis & Köttbullar - En 100% läcker måltid för ditt barn! Låt ditt barn uppleva en värld av smaker med Nestlé Potatis & Köttbullar, en balanserad och näringsrik måltid i en större portion, perfekt anpassad för barn i åldern 8 månader och uppåt. Vi har tagit inspiration från den klassiska svenska rätten och skapat en version som är speciellt anpassad för små barn. Nestlé Potatis & Köttbullar är en smakfull och näringsrik måltid med potatis, nordiskt nötkött, morot, lök och palsternacka, kryddad med vitlök och koriander. Denna måltid innehåller 24% grönsaker.


Vi vet att barn i åldern 8 månader börjar utforska olika smaker och texturer, och vi har utformat vår Potatis & Köttbullar för att uppmuntra denna nyfikenhet. Med lite större bitar är denna måltid perfekt för att hjälpa ditt barn att utveckla sina ätfärdigheter. 

 

 

Bra ingredienser i vår barnmat
Alla ingredienser i våra produkter, inklusive Nestlé Potatis & Köttbullar, är särskilt utvalda och anpassade för barn och uppfyller strängare regelkrav än andra livsmedel. Den har ett lågt saltinnehåll. Nestlé Potatis & Köttbullar tillverkas med 100% nordiskt kött, huvudsakligen från Finland, där vår produktion är belägen.

 

 

Barnmatsburkar producerade med omtanke
Alla våra barnmatsburkar tillverkas med 100% förnybar energi i vår produktionsanläggning i Finland. Dessutom är Nestlé unikt som den enda tillverkaren av barnmat i glasburkar i Norden. Vi engagerar oss också i att arbeta med lokala bönder för att förbättra jordbruksmetoderna och utbilda dem i regenerativt jordbruk. För mer information om vår hållbarhetsstrategi, besök www.nestlebaby.se/hallbarhet.

Bo

Nestlé barnmatsburkar - en fantastisk måltid!
Nestlé barnmatsburkar - en utmärkt måltid för ditt barn! Våra barnmatsburkar är en perfekt lösning för ditt barns lunch eller middag. Här är några exempel på när våra barnmatsburkar kan vara till stor hjälp.

 

 • Besök hos vänner och familj 
  När du besöker vänner och familj är våra barnmatsburkar ett praktiskt alternativ att ta med. De ger ditt barn en näringsrik måltid, även när du är borta hemifrån, och underlättar för dina värdar som inte behöver förbereda en särskild måltid för ditt barn.
   
 • Resekompis
  När du reser kan Nestlé Couscous & Lax vara en bekväm resekompis. Den är lätt att packa och tillaga, vilket ger en pålitlig och smakfull måltidslösning, även när du är långt hemifrån.
   
 • Hemma
  Självklart är Nestlé barnmatsburkar också en bekväm och näringsrik måltid hemma. När du behöver en snabb och enkel måltidslösning för ditt barn, är en Nestlé barnmatsburk det perfekta valet. Den kräver minimal förberedelse, men ger ditt barn en måltid som är speciellt anpassad för deras näringsbehov. Perfekt för en hektisk vardag.
rating review icon
Senaste recensioner

Genomsnittliga betyg

0
0
0 kundbetyg

Ögonblicksbild av communitybetyg

 • 5 star
  0
 • 4 star
  0
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0

Lägg till ny recension

Gå med i

MVP Logo

Bli medlem i Baby&you & få massor av klubbförmåner!

 • newsletter icon

  Innehåll till dig

  Njut av ett personligt anpassat innehåll, råd och en guide där du kan följa de första 1000 dagarna av föräldrarskapet steg för steg.

 • Verktyg

  Verktyg

  Prova våra skräddarsydda, praktiska verktyg som guidar dig genom föräldrarskapsresan.

 • coupons

  Rabatter

  Få extra rabatter på relevanta produkter när ditt barn växer.

Search icon

Har du fortfarande inte hittat vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.