MyFeed Personalized Content
Från 8 månader
Produkt Nestlé Måltider
Add this post to favorites

Nestlé Spaghetti & Köttfärssås - Från 8 månader

0
0 (0)
 • 100% mumsig måltid
 • 100% nordiskt kött
 • Den enda producent av barnmat i glasburk i Norden

Nestlé Spaghetti & Köttfärssås - 100% mumsig måltid 
Spagetti med köttfärssås är en favorit i många hushåll! Vi har skapat en anpassad version för barn i åldern 8 månader för att möta deras specifika behov. När barn är 8 månader kan de hantera lite större bitar, vår Nestlé Spaghetti & Köttfärssås för 8 månader är utformad med detta i åtanke och innehåller små, lättuggade bitar. I vår Nestlé Spaghetti & Köttfärssås från 8 månader kan ditt barn njuta av en utsökt köttfärssås med morot, lök och palsternacka och en touch av oregano. Köttet i vår köttfärssås kommer från nordisk nött- och fläskkött och pastan är fullkornsspaghetti, vilket gör spaghettin till en bra fiberkälla. Nestlé Spaghetti & Köttfärssås har en låg salthalt. Måltiden är full av grönsaker - hela 53% av innehållet består av grönsaker.

 

Bra ingredienser i vår barnmat
Nestlé Spaghetti & Köttsås är gjord på rent nordiskt kött, främst från Finland, där vår produktion ligger. Vår Spaghetti & Köttsås kännetecknas av att den har låg salthalt. Alla ingredienser som används i Nestlés barnmat är noggrant utvalda och särskilt anpassade för barn. Produktionen av barnmat kräver strikt regelefterlevnad, vilket innebär att våra ingredienser är av högsta standard och kvalitet. Vi är stolta över att kunna erbjuda en näringsrik och utsökt måltid för ditt barn, där varje ingrediens är noggrant utvald och uppfyller de högsta standarderna för barnmat.

 

Barnmatsburkar producerade med omtanke 
Alla våra barnmatsburkar produceras med 100% förnybar energi i vår fabrik i Finland. Dessutom är Nestlé den enda producent av barnmat i glasburk i Norden. Vi arbetar med lokala jordbrukare för att förbättra jordbruket och utbilda dem i regenerativa jordbruksmetoder.

Läs mer om vår hållbarhet här www.nestlebaby.se/hallbarhet

Bo

Nestlé barnmatsburkar - en fantastisk måltid!
Våra barnmatsburkar är en perfekt måltid för ditt barn. De är perfekta att servera som ditt barns lunch eller middag. Nedan hittar du några av våra bästa idéer för när du kan använda våra fantastiska barnmatsburkar.

 • Lunch på Språng:
  Våra barnmatsburkar är perfekta om du är på språng under ditt barns lunch. Den kan serveras kall eller varm, så du kan enkelt servera den kall om du till exempel sitter på tåget vid lunchtid.
   
 • Snabb Enkel Middag:
  När kvällen är hektisk och du behöver en snabb middagslösning är våra barnmatsburkar den perfekta räddningen. Utan att behöva kompromissa med näringsvärdet sparar du tid, vilket gör måltiden lika praktisk som den är god.
   
 • På besök
  Om du besöker vänner eller familj kan det vara enkelt att ta med egen mat till ditt barn. En bra idé till middagen är att ta med en näringsrik fullkornslasagne från Nestlé. På så sätt kan du enkelt se till att ditt barn får en god måltid.

rating review icon
Senaste recensioner

Genomsnittliga betyg

0
0
0 kundbetyg

Ögonblicksbild av communitybetyg

 • 5 star
  0
 • 4 star
  0
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0

Lägg till ny recension

Gå med i

MVP Logo

Bli medlem i Baby&you & få massor av klubbförmåner!

 • newsletter icon

  Innehåll till dig

  Njut av ett personligt anpassat innehåll, råd och en guide där du kan följa de första 1000 dagarna av föräldrarskapet steg för steg.

 • Verktyg

  Verktyg

  Prova våra skräddarsydda, praktiska verktyg som guidar dig genom föräldrarskapsresan.

 • coupons

  Rabatter

  Få extra rabatter på relevanta produkter när ditt barn växer.

Search icon

Har du fortfarande inte hittat vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.