MyFeed Personalized Content
Från 6 månader
Produkt min Frukt
Add this post to favorites

Nestlé min Frukt grötklämmis Äpple Banan Havre - Från 6 månader

5
5/5 2 recensioner
 • Grötklämmis med fullkorn
 • Perfekt att ta med när ni är på språng
 • Utan tillsatt socker

Nestlé min Frukt grötklämmis Äpple Banan Havre 
– En näringsrik och välsmakande fruktgröt

Nestlé min Frukt grötklämmis är en ätklar gröt med frukt för barn från 6 månader. Denna grötklämmis består av välsmakande äpple, söt banan och fullkorn från havre. Fruktgröten är utan tillsatt socker, den innehåller bara naturligt förekommande socker. Kombinationen av frukt och gröt gör Nestlé min Frukt grötklämmis både näringsrik och välsmakande på samma gång och är därför ett bra val för ditt barn. Ingredienserna i våra fruktgrötar kommer endast från råvaror som är lämpliga för barnmatsproduktion, vilka måste uppfylla strängare myndighetskrav än annan mat.


Bra mellanmål med fullkorn för ditt barn   
Fullkorn är en viktig del av den svenska matkulturen och är en bra källa till fiber. Nestlé min Frukt grötklämmis Äpple Banan Havre innehåller gröt med fullkorn från havre. Denna fruktgröt hjälper ditt barn att få fibrer i kosten då den innehåller 2% fiber.


Utan tillsatt socker - Innehåller endast naturligt förekommande socker
Våra frukgrötar produceras med endast fruktpuré och gröt. Dessa puréer innehåller inga tillsatta sockerarter och sockerhalten liknar därför den som naturligt förekommer i frukterna. Nestlé grötklämmisar har noggrant utvecklats för att vara ett näringsrikt mellanmål och ett komplement till en balanserad kost för barnet.


Fruktgröt producerad med omtanke
På Nestlé strävar vi efter att vara miljömedvetna och ansvarsfulla. Nestlé min Frukt grötklämmis tillverkas i en fabrik som använder 100 % förnybar el


Över 150 års erfarenhet
Vi har jobbat i över 150 år med att utveckla exakt rätt smaker och näringsinnehåll för små barn. Därför kan du alltid känna dig helt säker på att du har gjort ett bra val för ditt barn när du valt Nestlé barnmat. 

Bo

Nestlé min Frukt grötklämmis - ett bra mellis!
Våra grötklämmisar är perfekta som mellanmål för ditt barn, till exempel mellan frukost och lunch eller det kan användas som ett komplement till ditt barns måltid. Här kan du hitta inspiration till var ditt barn kan njuta av dessa praktiska grötklämmisar:

 • På utflykt och äventyr
  Om du planerar att utforska naturen, gå på picknick eller göra spännande äventyr utomhus, kan Nestlé min Fruktgröt vara den perfekta följeslagaren. Med sitt praktiska förpackningsformat kan den enkelt tas med i ryggsäcken eller picknickkorgen. Ditt barn kan njuta av den på stranden, lekplatsen eller i parken och få energi för att fortsätta sina äventyr.

 • Under resan
  På semester kan Nestlé min Fruktgröt vara en livräddare när barnet behöver ett snabbt och näringsrikt mellanmål. Oavsett om ni är på en lång bilresa eller flyger till en annan destination, kan du enkelt ta med dig en grötklämmis i väskan. 

 • Som ett mellanmål hemma
  Naturligtvis kan Nestlé Min Fruktgröt också vara ett enkelt och bekvämt mellanmål hemma. När det är dags för ett snabbt mellis kan du ta fram en grötklämmis och ge ditt barn. Det är också ett bra alternativ om du behöver ett snack som kräver minimal förberedelse.

rating review icon
Senaste recensioner

Genomsnittliga betyg

5
5
2 kundbetyg

Ögonblicksbild av communitybetyg

 • 5 star
  2
 • 4 star
  0
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0

Lägg till ny recension

5
Jessica Holm Jun 22, 2023

Min lilla tjej kan inte få nog av dessa. Supergoda & smidiga att ha med sig när man är i väg.

5
Caroline Steen Forss Jun 9, 2023

Min 10 månaders slukade den här snabbt, även storasyster var avundsjuk då den var så god smak på! Bra konsistens och smak, 10/10 👏🏼

Gå med i

MVP Logo

Bli medlem i Baby&you & få massor av klubbförmåner!

 • newsletter icon

  Innehåll till dig

  Njut av ett personligt anpassat innehåll, råd och en guide där du kan följa de första 1000 dagarna av föräldrarskapet steg för steg.

 • Verktyg

  Verktyg

  Prova våra skräddarsydda, praktiska verktyg som guidar dig genom föräldrarskapsresan.

 • coupons

  Rabatter

  Få extra rabatter på relevanta produkter när ditt barn växer.

Search icon

Har du fortfarande inte hittat vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.