MyFeed Personalized Content
Från 10 månader
Produkt Nestlé Måltider
Add this post to favorites

Nestlé NutriPuffs puffar Banan Hallon - Från 10 månader

0
0 (0)
 • Inget tillsatt socker
 • Praktisk och hygienisk förpackning
 • Med torkad banan och hallon
 • Ekologisk

Nestlé NutriPuffs hallon och banan – smakrika puffar för ditt barn

Nestlé puffar är ett välsmakande mellanmål som är utformat för barn från 10 månader. Dessa puffar tillverkas av vete och havre och har en härlig smak av hallon och banan. Puffs innehåller inget tillsatt socker, utan endast socker som naturligt kommer från sockerarter.

 

Välsmakande ingredienser för barn som äter med händerna
Nestlé NutriPuffs bakas skonsamt i ugnen för att bevara sina näringsämnen och krispiga textur. Därefter tillsätts torkad hallon och banan för att ge en naturlig smakförstärkning. Nestlé Puffar är utformade med omsorg för barns behov och är enkla för barnet att plocka upp själv och greppa med sina små fingrar. 

 

Praktisk och hållbar förpackning
För att underlätta din vardag är Nestlé NutriPuffs förpackade i praktiska, återförslutningsbara behållare. Dessa förpackning är 100% återvinningsbart och är perfekta för att hålla puffarna fräscha en längre tid. Varje burk innehåller 5 portioner, vilket gör det lätt att ha en lämplig mängd snacks till hands.

 

Producerad med omtanke
På Nestlé strävar vi efter att vara miljömedvetna och ansvarsfulla. Nestlé Nutripuffs tillverkas i en fabrik som använder 100 % förnybar el, vilket minskar vår påverkan på miljön. Dessutom samarbetar vi med bönder från lokala samfund för att förbättra jordbruksmetoderna och bevara jorden för kommande generationer

 

Över 150 års erfarenhet
Vi har jobbat i över 150 år med att utveckla exakt rätt smaker och näringsinnehåll för små barn. Därför kan du alltid känna dig helt säker på att du har gjort ett bra val för ditt barn när du valt Nestlé barnmat. 

Bo

Nestlé NutriPuffs - Ett bra mellis!:
Nestlé NutriPuffs är ett bra mellanmål för ditt barn och kan användas som härliga snacks mellan frukost och lunch eller som ett komplement till en fullständig måltid. Nedan finns några idéer för var du kan avnjuta dessa bekväma och välsmakande snacks:
 

 • En utmärkt mellisidé för äventyr! 
  Om du planerar att utforska naturen, ha picknick eller ge dig ut på spännande äventyr utomhus, kan Nestlé Nutripuffs vara det perfekta sällskapet. Med sitt praktiska förpackningsformat är de lätta att ta med i ryggsäcken eller picknickkorgen. Ditt barn kan avnjuta dem på stranden, lekplatsen eller i parken och få ny energi för att fortsätta sina äventyr.
   
 • Ett nästan oumbärligt resesällskap! 
  På semestern kan NutriPuffs vara en livräddare när ditt barn plötsligt behöver ett snabbt och gott mellanmål. Vi föreslår att du inkluderar det i din packlista för varje semester. 
   
 • Ett mellanmål som övar barnets finmotorik
  Nestlés nutripuffs är lätt för ditt barn att plocka upp med fingrarna och ger inte bara ditt barn båda ett läckert mellanmål utan också en möjlighet att öva på att plocka upp saker själv.
   
 • Ett mellanmål hemma
  Naturligtvis kan Nestlé NutriPuffs också vara ett enkelt och bekvämt mellanmål hemma. När det är dags för en snabb och smidig mellis kan du ta fram Nestlé NutriPuffs eftersom det kräver minimal förberedelse.
rating review icon
Senaste recensioner

Genomsnittliga betyg

0
0
0 kundbetyg

Ögonblicksbild av communitybetyg

 • 5 star
  0
 • 4 star
  0
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0

Lägg till ny recension

Gå med i

MVP Logo

Bli medlem i Baby&you & få massor av klubbförmåner!

 • newsletter icon

  Innehåll till dig

  Njut av ett personligt anpassat innehåll, råd och en guide där du kan följa de första 1000 dagarna av föräldrarskapet steg för steg.

 • Verktyg

  Verktyg

  Prova våra skräddarsydda, praktiska verktyg som guidar dig genom föräldrarskapsresan.

 • coupons

  Rabatter

  Få extra rabatter på relevanta produkter när ditt barn växer.

Search icon

Har du fortfarande inte hittat vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.