MyFeed Personalized Content
Om oss header image

Nestlé Baby&you

Om oss, vår expertis och våra åtagande.

För oss är det inte bara viktigt att göra bästa möjliga barnmat, utan också att dela all vår kunskap och erfarenhet med småbarnsföräldrar. Som ett spädbarnsnäringsföretag vet vi att vi har ett särskilt ansvar – för spädbarn och deras föräldrar. Vi vill dela med oss av vår kunskap om barnnäring till gagn för alla, särskilt föräldrar och de som stödjer dem. Så vår Baby&you webbplats ger allt stöd och information som behövs under föräldraresan - skriven av föräldrar och experter från nutritionister till barnmorskor.

Med Nestlé barnmat är det lätt för föräldrar att ge sig i kast med sin babys matningäventyr och må bra av det. Vi har ett komplett spektrum av mat och kosttillskott som stödjer barnets första 1000 dagars resa.
 

VAD VI GÖR

Det bästa för bebis

Det bästa för bebis

Vi är dedikerade till att lära oss vad bebisar behöver för att trivas. Vårt mål är att ge ditt barn rätt näring för att hjälpa dem att växa och trivs, i alla åldrar och stadier.

Stödja föräldrar

Stödja föräldrar

Varje förälder, bebis och familj har unika omständigheter. Föräldrar ska känna sig bekväma och respekterade att göra de val som är rätt för dem och deras små.

Barnmatskvalitet

Barnmatskvalitet

Hos Nestlé går kvalitet och näring hand i hand. Vi vet vikten av att erbjuda högkvalitativa produkter speciellt utformade för att möta de unika behoven hos växande bebisar.

Innovation

Innovation

Utvecklad för små händer och små magar. Vi utvecklar och förbereder ständigt mat för att matcha ditt barns näringsbehov och matresa.

Hållbarhet

Hållbarhet

Som en del av våra åtaganden som ett spädbarnsnäringsföretag, uppskattar vi vikten av att skydda planeten som dagens bebisar kommer att ärva.

Forskning

Forskning

Vi har det största vetenskapliga nätverket inom livsmedelsindustrin, dedikerat till att studera sambanden mellan kost och hälsa i olika skeden av livet.

article icon

THE PARENTING INDEX

Global Nestlé-studie om föräldraskap 2021

Global Nestlé-studie om föräldraskap 2021

The Parenting Index identifierar åtta universella faktorer som har störst inverkan på hur enkelt det är med föräldraskap idag.

Quote start För som fyrabarnspappa själv vet jag av erfarenhet att det krävs mer än bara bra näring för att uppfostra ett friskt, lyckligt barn. Det är därför vi har tagit steg för att bättre förstå de utmaningar och upplevelser som föräldrar står inför idag. - Thierry Philardeau, Global Head of Nutrition Quote end

Gå med i

MVP Logo

Bli medlem i Baby&you & få massor av klubbförmåner!

 • newsletter icon

  Innehåll till dig

  Njut av ett personligt anpassat innehåll, råd och en guide där du kan följa de första 1000 dagarna av föräldrarskapet steg för steg.

 • Verktyg

  Verktyg

  Prova våra skräddarsydda, praktiska verktyg som guidar dig genom föräldrarskapsresan.

 • coupons

  Rabatter

  Få extra rabatter på relevanta produkter när ditt barn växer.