MyFeed Personalized Content
Från 6 månader
Produkt min Frukt
Add this post to favorites

Nestlé min Frukt klämmis Äpple Blåbär Banan - Från 6 månader

0
0 (0)
 • 100% fruktsmoothie
 • Utan tillsatt socker

Nestlé min Fruktklämmis Äpple Blåbär Banan – 100% frukt smoothie

Nestlé min Frukt med Äpple, Blåbär och Banan är ett bra mellanmål till barn från 6 månader. Vår Fruktklämmis är en smoothie med 100% fruktpuré som innehåller äpplen, blåbär och banan. Den har en uppfriskande smak av syrliga äpplen och mogna bananer, som tillsammans med allt det goda från blåbären gör den till ett bra val till mellis. Eftersom vår smoothie består av 100% frukt innehåller den inget tillsatt socker, utan det socker som förekommer naturligt från frukten. Dessutom tillverkas Nestlé min Frukt i en fabrik som använder 100% förnybar el.

 

Bra med frukt i kosten 
Enligt Livsmedelsverket är det fördelaktigt för barn under fyra år att inkludera frukt och grönsaker i kosten dagligen, helst vid varje måltid. Nestlé min Frukt har noggrant utvecklats för att vara ett näringsrikt mellanmål och ett komplement till en balanserad kost för barnet.  Den erbjuder en smakrik kombination av frukt som barnet kommer att tycka om, samtidigt som den möter deras näringsbehov.

 

Mellis fri från tillsatt socker – innehåller bara naturligt förekommande socker
Nestlé min Fruktklämmis med Äpple Blåbär och Banan är gjord på 100% äpple, banan och blåbärpuré. Purén innehåller inget tillsatt socker, utan endast socker som naturligt kommer från frukten. Använd Nestlé min Frukt som en del av en balanserad och varierad kost och en hälsosam livsstil.
Alla ingredienser i vår Neslté min frukt kommer naturligtvis endast från råvaror som är lämpliga för tillverkning av barnmat, som måste uppfylla strängare lagkrav än andra livsmedel.

 

Fruktsmoothie producerad med omtanke
På Nestlé strävar vi efter att vara miljömedvetna och ansvarsfulla. Nestlé min Frukt tillverkas i en fabrik som använder 100% förnybar el, vilket minskar vår påverkan på miljön.

 

Över 150 års erfarenhet
Vi har jobbat i över 150 år med att utveckla exakt rätt smaker och näringsinnehåll för små barn. Därför kan du alltid känna dig helt säker på att du har gjort ett bra val för ditt barn när du valt Nestlé barnmat.


 

Bo

Nestlé min Fruktklämmis - ett bra mellis!
Nestlé min Frukt kommer i en praktisk förpackning som gör att den enkel att ta med som mellanmål till ditt barn. Här är några idéer för när du kan använda Nestlé Min Frukt.
 

 • På utflykter
  Det är en bra idé att ta med sig en Nestlé min Frukt när du gör en utflykt med ditt barn. Ditt barn kan njuta av den för att få energi att fortsätta sina äventyr, oavsett om ni är på stranden eller på lekplatsen.
   
 • Under resan
  Tack vare sin praktiska design och goda smak kan en Nestlé min Fruktklämmis vara en livräddare som du enkelt kan ta med dig på resan med ditt barn.
   
 • Som ett mellanmål hemma
  Använd Nestle som ett bra mellanmål hemma. Det bidrar till ditt barns dagliga intag av frukt och är alltid en säker vinnare.
rating review icon
Senaste recensioner

Genomsnittliga betyg

0
0
0 kundbetyg

Ögonblicksbild av communitybetyg

 • 5 star
  0
 • 4 star
  0
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0

Lägg till ny recension

Gå med i

MVP Logo

Bli medlem i Baby&you & få massor av klubbförmåner!

 • newsletter icon

  Innehåll till dig

  Njut av ett personligt anpassat innehåll, råd och en guide där du kan följa de första 1000 dagarna av föräldrarskapet steg för steg.

 • Verktyg

  Verktyg

  Prova våra skräddarsydda, praktiska verktyg som guidar dig genom föräldrarskapsresan.

 • coupons

  Rabatter

  Få extra rabatter på relevanta produkter när ditt barn växer.

Search icon

Har du fortfarande inte hittat vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.