MyFeed Personalized Content
Från 12 månader
Produkt min Välling
Add this post to favorites

Nestlé Drickfärdig Välling med Äpple & Päron Från 1 år

5
5 (2)
 • Drickfärdig - Lika god varm som kall
 • Utan tillsatt socker
 • Bara solros- och rapsolja!
 • Berikad med järn, kalcium, vitamin D och jod

Nestlé Drickfärdig Välling med Äpple & Päron- En näringrik Drickfärdig välling med fullkorn

Nestlés Drickfärdiga Välling med äpple och päron är en drickfärdig välling från 1 år som är anpassad för näringsbehovet hos barn från 1 år. I Sverige har välling en lång tradition, och med Nestlé Drickfärdig Välling med äpple och päron har vi gjort det ännu enklare att ge ditt barn välling, eftersom den är färdig att använda. Nestlé drickfärdig välling med äpple och päron kan serveras till ditt barn som en läcker frukost eller en mysig måltid precis innan läggdags. Vällingen har en härlig smak av saftiga äpplen och läckra päron, som tillsammans med mjölken gör den supergod. Fiberinnehållet i vällingen är speciellt anpassat till barnets ålder. Nestlé Drickfärdig Välling med äpple och päron finns i en 250 ml förpackning.

 

En mysig måltid

Nestlé drickfärdig välling är utformad med ditt barns näringsbehov i åtanke. Nedan har vi listat några av våra favorittillfällen att servera drickfärdig välling från Nestlé.

Till frukost:
Inför en fullspäckad dag är det trevligt och enkelt att kunna ge ditt barn en av Nestlés drickfärdiga vällingar, men förutom att det är enkelt ser det också till att ditt barn får energi och är redo för en ny och spännande dag med mycket skoj.

Före läggdags:
Det är alltid trevligt att avsluta en äventyrlig dag med en mysig stund tillsammans, och här i Sverige är det en tradition att äta varm välling på kvällen, så varför inte mysa tillsammans och äta en god varm välling från Nestle?


Nestlé drickfärdig Välling innehåller de viktiga näringsämnena järn, kalcium, vitamin D och jod och den innehåller bara naturligt förekommande socker 

Nestlé Drickfärdig Välling med Äpple & Päron är en drickklar måltid speciellt anpassad för små magar. Den innehåller järn, kalcium, vitamin D och jod. Järn är ett viktigt mineralämne som bidrar till ditt barns normala kognitiva utveckling. Vår välling är en god kalciumkälla och innehåller även vitamin D som är nödvändigt för att barns benstomme ska växa och utvecklas normalt och jod som bidrar till normal tillväxt hos barn.

 

Producerad med omtanke

Nestlé Välling tillverkas i en fabrik med 100% förnybar el! Ytterligare samarbetar vi med bönder från lokala samfund för att förbättra jordbruksmetoderna och bevara jorden för framtidens generationer.  Läs mer om hållbarhet på www.nestlebaby.se/hallbarhet.

 

Över 150 års erfarenhet

Vi har jobbat i över 150 år med att utveckla exakt rätt smaker och näringsinnehåll för små barn. Därför kan du alltid känna dig helt säker på att du har gjort ett bra val för ditt barn när du valt Nestlé barnmat. Vi vet att mätta barn är glada barn, och det betyder lugna och trygga föräldrar. 
 

rating review icon
Senaste recensioner

Genomsnittliga betyg

5
5
2 kundbetyg

Ögonblicksbild av communitybetyg

 • 5 star
  2
 • 4 star
  0
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0

Lägg till ny recension

5
Jasmina Jan 10, 2023

Bästa vällingen för barn runt 1år! Smakar fantastiskt len i konsistensen och går lika bra kall som varm! Efter att ha testat otroligt många olika vällingar och märken var denna en som gick hem hos vår ettåring utan minsta problem

5
Lisa Jul 21, 2022

Min son dricker enbart denna vällingen och vi hittar ingenstans att den finns i stor pack till en babybrezza. Finns de ens? Snälla hjälp!

Gå med i

MVP Logo

Bli medlem i Baby&you & få massor av klubbförmåner!

 • newsletter icon

  Innehåll till dig

  Njut av ett personligt anpassat innehåll, råd och en guide där du kan följa de första 1000 dagarna av föräldrarskapet steg för steg.

 • Verktyg

  Verktyg

  Prova våra skräddarsydda, praktiska verktyg som guidar dig genom föräldrarskapsresan.

 • coupons

  Rabatter

  Få extra rabatter på relevanta produkter när ditt barn växer.

Search icon

Har du fortfarande inte hittat vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.