MyFeed Personalized Content
Från 8 månader
Produkt min Gröt
Add this post to favorites

Nestlé min Fullkornsgröt Äpple- & Morotsflingor Från 8 månader

5
5 (1)

Utan tillsatt socker
Järn, Kalcium, D-vitamin & Jod
Tillverkad av 100% förnybar el

Nestlé min Fullkornsgröt med Äpple- & Morotsflingor - En fullkornshavregröt baserad på mjölk. 

Nestlé min Fullkornsgröt med Äpple- och Morotsflingor är en gröt från 8 månader som är speciellt utvecklad för barn från 8 månader. Nya smaksättningar och texturer är alltid spännande för små barn och därför har vi lagt till både äpple- och morotsflingor. Fullkornsgröten har en härlig smak av havre, som tillsammans med de välsmakande äpple- och morotsbitarna gör den till en sann favorit. Den innehåller också 41% fullkorn, vilket ger en något högre mängd fibrer och är anpassat för småbarns känsliga magar. Nestlé min Gröt finns i en praktisk förpackning på 450 g, vilket räcker till ca 16 portioner ätfärdig gröt.

 

Innehåller fiber från välsmakande korn

Fullkorn är en viktig del av den svenska matkulturen och en fantastisk källa till kostfibrer. Nestlé min Fullkornsgröt med äpple och morotsflingor innehåller 41% fullkorn från havre och vete. Genom att inkludera denna barngröt i ditt barns kost bidrar du till att öka deras fiberintag eftersom den innehåller 4,5 % fibrer. Vårt spannmål kommer från utvalda bönder över hela världen och genomgår ett stort antal kvalitetskontroller for att säkra både god kvalitet och god smak.

 

Vår gröt innehåller näringsämnena järn, kalcium, vitamin D och jod och innehåller endast naturligt förekommande socker 

I Nestlé min Fullkornsgröt med äpple och morotsflingor tillsätts inget socker utan den innehåller endast naturligt förekommande socker från råvarorna. Dessutom är vår gröt berikad med Järn, Kalcium, Vitamin D och Jod. Varje portion Nestlé min Göt ger upp till 35% av det dagliga intaget av järn. Järn bidrar til en normal kognitiv utveckling hos barn. Kalcium och Vitamin D är nödvändiga för att barnets benstomme skal växa och utvecklas normalt. Vitamin D bidrar också till immunsystemets normala funktion hos barn. Använd Nestlé min Gröt som en del av en balanserad och varierad kost och en hälsosam livsstil.

 

Producerad med omtanke

Nestlé min Gröt tillverkas i en fabrik med 100% förnybar el! Ytterligare samarbetar vi med bönder från lokala samfund för att förbättra jordbruksmetoderna och bevara jorden för framtidens generationer.  Läs mer om hållbarhet på www.nestlebaby.se/hallbarhet.

 

Över 150 års erfarenhet

Vi har jobbat i över 150 år med att utveckla exakt rätt smaker och näringsinnehåll för små barn. Därför kan du alltid känna dig helt säker på att du har gjort ett bra val för ditt barn när du valt Nestlé barnmat. Vi vet att mätta barn är glada barn, och det betyder lugna och trygga föräldrar.
 

Bo

En mysig måltid

Nestlé min Gröt är perfekt som frukost eller som en måltid precis innan läggdags för ditt barn. Den är lätt att servera både hemma och att ta med sig.

 • Perfekt måltid för ditt barns frukost:
  Gröt är en klassisk och tidlös favoritfrukost för både svenska barn och vuxna. En skål med varm gröt på morgonen ger ditt barn energi inför en dag full av nya och spännande upplevelser. 
 • På kvällen, strax före läggdags:
  Precis innan ditt barn ska sova är det en bra idé att servera en portion Nestlé min Gröt, så att ni kan mysa med Nestlé min Gröt innan ditt barn ska sova.
 • Perfekt att ha med sig:
  Det är alltid smart att ta med en god och näringsrik måltid som du vet att ditt barn kommer att tycka om, oavsett om du besöker vänner och familj eller är ute och reser. Det är därför vi föreslår att du alltid tar med dig en Nestlé min Gröt i väskan.

Använd vår gröt på alternativa sätt

Vi tycker att vår barngröt är god som den är, men ibland är det roligt att prova den på ett nytt sätt, så vi föreslår att ditt barn provar den som Bananpannkakor eller Bananmuffins. Då får ditt barn fortfarande i sig den goda näringen från vår gröt, men får smaka den på ett nytt sätt.
Nedan finns länkar till båda recepten:

rating review icon
Senaste recensioner

Genomsnittliga betyg

5
5
1 kundbetyg

Ögonblicksbild av communitybetyg

 • 5 star
  1
 • 4 star
  0
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0

Lägg till ny recension

5
Jennifer Rosengren Jun 26, 2023

Den enda gröten som min son faktiskt gillar! God smak och perfekt konsistens! 🥰 Han äter den både till frukost och innan läggdags och han älskar den!

Gå med i

MVP Logo

Bli medlem i Baby&you & få massor av klubbförmåner!

 • newsletter icon

  Innehåll till dig

  Njut av ett personligt anpassat innehåll, råd och en guide där du kan följa de första 1000 dagarna av föräldrarskapet steg för steg.

 • Verktyg

  Verktyg

  Prova våra skräddarsydda, praktiska verktyg som guidar dig genom föräldrarskapsresan.

 • coupons

  Rabatter

  Få extra rabatter på relevanta produkter när ditt barn växer.

Search icon

Har du fortfarande inte hittat vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.