MyFeed Personalized Content
Från 8 månader
Produkt min Gröt
Add this post to favorites

Nestlé min Fullkornsgröt Från 8 månader

5
5 (8)

Utan tillsatt socker
Järn, Kalcium, D-vitamin & Jod
Tillverkad av 100% förnybar el

Nestlé min Fullkornsgröt
- En mjölkbaserad fullkornshavregröt

Nestlé min Fullkornsgröt är en gröt från 8 månader som är anpassad för näringsbehovet hos barn från 8 månader. Barngröten har en god smak från havren, som tillsammans med den krämiga mjölken gör den mjuk och god. Fullkornsgröten innehåller 40% fullkorn som en bra källa till fibrer och anpassad efter små barns magar. Nestlé min Gröt finns i en praktisk förpackning på 450 g, vilket räcker till cirka 16 portioner ätfärdig gröt.

 

Innehåller fiber från välsmakande korn 

Fullkorn är en viktig del av den svenska matkulturen samtidigt som det är en bra fiberkälla. Nestlé min Fullkornsgröt innehåller 40% fullkorn från havre och råg. Gröt hjälper ditt barn att få i sig mer fibrer eftersom den innehåller 5,5% fibrer Vårt spannmål kommer från utvalda bönder över hela världen och genomgår ett stort antal kvalitetskontroller for att säkra både god kvalitet och god smak.

 

Vår gröt innehåller näringsämnena järn, kalcium, vitamin D och jod och innehåller endast naturligt förekommande socker 

I Nestlé min Fullkornsgröt tillsätts inget socker utan den innehåller endast naturligt förekommande socker från råvarorna. Dessutom är vår barngröt berikad med Järn, Kalcium, Vitamin D och Jod. Varje portion Nestlé min gröt ger upp till 35% av det dagliga intaget av järn. Järn bidrar till en normal kognitiv utveckling hos barn. Kalcium och Vitamin D är nödvändiga för at barnets benstomme skall växa och utvecklas normalt. Vitamin D bidrar också till  immunsystemets normala funktion hos barn. Använd Nestlé min Gröt som en del av en balanserad och varierad kost och en hälsosam livsstil.
 

Producerad med omtanke

Nestlé min Gröt tillverkas i en fabrik med 100% förnybar el! Ytterligare samarbetar vi med bönder från lokala samfund för att förbättra jordbruksmetoderna och bevara jorden för framtidens generationer.  Läs mer om hållbarhet på www.nestlebaby.se/hallbarhet.

 

Över 150 års erfarenhet

Vi har jobbat i över 150 år med att utveckla exakt rätt smaker och näringsinnehåll för små barn. Därför kan du alltid känna dig helt säker på att du har gjort ett bra val för ditt barn när du valt Nestlé barnmat. Vi vet att mätta barn är glada barn, och det betyder lugna och trygga föräldrar.
 

Bo

En mysig måltid

Nestlé min Gröt passar perfekt som ditt barns frukost eller som måltid precis innan läggdags. Den kan serveras hemma, men är även smidig att ta med.

 • Utmärkt frukost för ditt barn:
  Gröt är en tidlös svensk frukostfavorit för både barn och vuxna. En skål doftande varm gröt på morgonen ger ditt barn den energi det behöver för en dag full av äventyr.
   
 • På kvällen precis innan läggdags
  Efter en lång dag med massor av äventyr är det bra att ha en mysig stund med ditt barn innan läggdags. Varför inte mysa med en skål med Nestlé min Gröt? Så får du en glad liten älskling i sängen.
   
 • Ta med Nestlé min Gröt
  Oavsett om ni besöker vänner, familj eller reser på semester är det alltid bra att ha med sig en läcker och näringsrik måltid som du vet är en hit hos ditt barn. Här föreslår vi att du tar med Nestlé min Gröt.

Använd vår gröt på alternativa sätt

Naturligtvis tycker vi att vår gröt är god som den är, men ibland är det kul att prova den på ett annat sätt, så vi föreslår att du provar den i ett av recepten nedan.

rating review icon
Senaste recensioner

Genomsnittliga betyg

5
5
8 kundbetyg

Ögonblicksbild av communitybetyg

 • 5 star
  8
 • 4 star
  0
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0

Lägg till ny recension

5
Patricia Rudell Jun 27, 2023

Min ettåriga son älskar eran gröt! Både till frukost och även i sina grötmuffins till mellanmålen. Ett stort plus att den är fullkorn och näringsrik! Väldigt nöjda!

5
Simone Leverström Jun 26, 2023

Min dotter på 13 månader älskar denna gröt. Vi startar varje morgon med att hon får denna gröt till frukost😍

5
Simone Leverström Jun 26, 2023

Min lilla tjej älskar denna fullkorngröten. Hon får denna gröt till frukost varje morgon. 😍

Gå med i

MVP Logo

Bli medlem i Baby&you & få massor av klubbförmåner!

 • newsletter icon

  Innehåll till dig

  Njut av ett personligt anpassat innehåll, råd och en guide där du kan följa de första 1000 dagarna av föräldrarskapet steg för steg.

 • Verktyg

  Verktyg

  Prova våra skräddarsydda, praktiska verktyg som guidar dig genom föräldrarskapsresan.

 • coupons

  Rabatter

  Få extra rabatter på relevanta produkter när ditt barn växer.

Search icon

Har du fortfarande inte hittat vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.