MyFeed Personalized Content
Från 12 månader
Produkt Nestlé Måltider
Add this post to favorites

Nestlé Kalops - Från 1-3 år

5
5 (2)
 • 100% mumsig måltid
 • 100% nordiskt kött
 • Den enda producent av barnmat i glasburk i Norden

Nestlé Kalops - 100% mumsig måltid 
Ge ditt barn en smakfull resa med Nestlé Kalops - en balanserad och näringsrik måltid i en större portion som är anpassad till barn i åldern 1-3 år. Med Nestlé Kalops har vi skapat en version av den klassiska svenska rätten kalops som är speciellt anpassad för barn i åldern 1-3 år. Nestlé Kalops är en god och smakrik måltid med potatis, nötkött, morot och lök som är kryddade med lagerblad, kryddpeppar och vitpeppar. Denna Kalops innehåller 20% grönsaker. Barn i åldern 1-3 år kan erbjudas olika smaker och texturer för att uppmuntra nyfikenhet och intresse för mat. I den här åldern kan barnet också äta större bitar och det är därför vi har utformat vår Kalops just med större bitar för att möta detta behov. 

 

 

Bra ingredienser i vår barnmat
Alla våra ingredienser är noggrant utvalda och är speciellt anpassade för barn, och som måste uppfylla strängare myndighetskrav än andra livsmedel. Nestlé Kalops är producerat med 100% nordiskt kött, som huvudsakligen kommer från Finland där vi har vår produktion. Den har ett lågt saltinnehåll.

 

 

Barnmatsburkar producerade med omtanke
Alla våra barnmatsburkar produceras med 100% förnybar energi på vår fabrik i Finland. Dessutom är Nestlé den enda producent av barnmat i glasburk i Norden. Vi arbetar med lokala jordbrukare för att förbättra jordbruket och utbildar dem i regenerativa jordbruksmetoder.

Läs mer om vår hållbarhet här www.nestlebaby.se/hallbarhet.

Bo

Nestlé barnmatsburkar - en fantastisk måltid!
Våra barnmatsburkar är en perfekt måltid för ditt barn. De är perfekta att servera som ditt barns lunch eller middag. Nedan hittar du några av våra bästa idéer för när du kan använda våra fantastiska barnmatsburkar. 

 

 • På besök hos familj och vänner
  Våra barnmatsburkar kan lätt tas med i väskan när du besöker familj och vänner. Detta gör att ditt barn får en närande måltid även om du inte är hemma.
   
 • Resvänlig måltid
  När du är på språng kan Nestlé Kalops vara ett bekvämt resesällskap. Den är lätt att packa och laga och ger en pålitlig och god måltidslösning även när du är långt hemifrån.
   
 • Hemma 
  Naturligtvis är Nestlé barnmatsburkar också en smidig och näringsrik måltid hemma. När det är dags för en snabb och enkel lösning på ditt barns måltid kan du ta fram en Nestlé barnmatsburk. Det kräver minimal förberedelse, men ger ditt barn en särskilt anpassad måltid för deras näringsbehov. Perfekt för en hektisk vardag.
rating review icon
Senaste recensioner

Genomsnittliga betyg

5
5
2 kundbetyg

Ögonblicksbild av communitybetyg

 • 5 star
  2
 • 4 star
  0
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0

Lägg till ny recension

5
Israt Jahan_1 Nov 24, 2020

Den är bästa

5
Israt Jahan_1 Nov 24, 2020

Mitt barn älskar det

Gå med i

MVP Logo

Bli medlem i Baby&you & få massor av klubbförmåner!

 • newsletter icon

  Innehåll till dig

  Njut av ett personligt anpassat innehåll, råd och en guide där du kan följa de första 1000 dagarna av föräldrarskapet steg för steg.

 • Verktyg

  Verktyg

  Prova våra skräddarsydda, praktiska verktyg som guidar dig genom föräldrarskapsresan.

 • coupons

  Rabatter

  Få extra rabatter på relevanta produkter när ditt barn växer.

Search icon

Har du fortfarande inte hittat vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.