MyFeed Personalized Content
Från 24 månader
Produkt Little Rockets
Add this post to favorites

Nestlé Little Rockets klämmis Äpple Banan morot - Från 2 år

0
0 recensioner
 • Uten søt fruktjuicekonsentrat
 • Ikke tilsatt sukker

Nestlé Little Rockets Astro-Smoothie - klämmis med 100% frukt & grönsaker
Nestlé Little Rockets Astro-Smoothie är anpassad för äldre barn från 2 år och uppåt och är inte bara en välsmakande klämmis utan också ett äventyr för smaklökarna hos små astronaut-barn. Klämmisen tar små barn med till frukt- och grönsaksplaneten med sin ljuvliga smak av äpple, banan och morot samt en liten gnutta koncentrerad citronjuice. Astro-Smoothies är laddade med 100% frukt och grönsaker, och de är helt fria från tillsatt socker. Sockernivån är därför jämförbar med den som naturligt finns i råvarorna.

 

Klämmis med frukt och grönsaker
Enligt Livsmedelsverket är det fördelaktigt för barn under fyra år att inkludera frukt och grönsaker i kosten dagligen, helst vid varje måltid. Nestlé Astro-Smoothies har noggrant utvecklats för att vara ett näringsrikt mellanmål och ett komplement till en balanserad kost för barnet. Den erbjuder en smakrik kombination av frukt som barnet kommer att tycka om, samtidigt som den möter deras näringsbehov.

 

Utan tillsatt socker - innehåller endast naturligt förekommande socker
Våra Astro-Smoothies är som ett intergalaktiskt mellanmål av 100% frukt och grönsaker och helt utan tillsatt socker, så sockerhalterna liknar de som finns naturligt i ingredienserna. Vår smoothie är skapad som ett utsökt mellanmål eller måltidstillägg och bör användas som en del av en balanserad kost. Ingredienserna i Nestlé Little Rockets Astro-Smoothie kommer enbart från noga utvalda råvaror speciellt avsedda för barnmatproduktion. Dessa ingredienser måste uppfylla mer strikta lagkrav än andra livsmedel. Med Nestlé Little Rockets Astro-Smoothie får din lilla äventyrare en produkt skräddarsydd för barn i deras ålder.

 

Över 150 års erfarenhet
Vi har jobbat i över 150 år med att utveckla exakt rätt smaker och näringsinnehåll för små barn. Därför kan du alltid känna dig helt säker på att du har gjort ett bra val för ditt barn när du valt Nestlé barnmat.

Bo

Nestlé Little Rockets Astro-Smoothie – mellanmål för små astronauter
Vår klämmis är perfekt som påfyllnad av energi mellan måltiderna eller som en extra touch till själva måltiden. Den är ett bra mellanmål när den lilla astronauten behöver ett snabbt snack, oavsett tidpunkt på dagen. Här nedan hittar du kreativa idéer för att njuta av Nestlé Little Rockets Astro-Smoothie på er rymdresa.

 

 • Rymdresor till lekplatsen och andra destinationer:
  Upplev en rymdresa till lekplatsen eller andra roliga platser med Nestlé Little Rockets Astro-Smoothie i handen. Dess smarta förpackning gör den lätt att ta med och gör den till den perfekta rymdvännen.

   

 • Under rymdresor till nya galaxer:
  När ni rullar eller susar fram genom landskapet, ge en Nestlé Little Rockets Astro-Smoothie till ditt barn för att göra resan ännu roligare. Den ger dem en smakfull paus och håller dem sysselsatta medan ni färdas framåt.

   

 • Som ett mellanmål hemma på Rymdcentret
  Nestlé Little Rockets Astro-Smoothie är inte bara en läcker överraskning; det är bränsle för små rymdäventyrare när dagens intergalaktiska äventyr når sitt slut. För snabb och okomplicerad njutning, servera denna godsak av en klämmis med minimal förberedelse. 

rating review icon
Senaste recensioner

Genomsnittliga betyg

0
0
0 kundbetyg

Ögonblicksbild av communitybetyg

 • 5 star
  0
 • 4 star
  0
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0

Lägg till ny recension

Gå med i

MVP Logo

Bli medlem i Baby&you & få massor av klubbförmåner!

 • newsletter icon

  Innehåll till dig

  Njut av ett personligt anpassat innehåll, råd och en guide där du kan följa de första 1000 dagarna av föräldrarskapet steg för steg.

 • Verktyg

  Verktyg

  Prova våra skräddarsydda, praktiska verktyg som guidar dig genom föräldrarskapsresan.

 • coupons

  Rabatter

  Få extra rabatter på relevanta produkter när ditt barn växer.

Search icon

Har du fortfarande inte hittat vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.