MyFeed Personalized Content
Från 12 månader
Produkt Nestlé min Gröt och Nestlé min Välling
Add this post to favorites

Nestlé min Gröt med Havre, Quinoa & Banan - Från 1 år

5
5 (65)

Utan tillsatt socker
Järn, Kalcium, D-vitamin & Jod
Tillverkad av 100% förnybar el

Nestlé min Fullkornsgröt Havre, Quinoa & Banan
- En fullkornshavregröt baserad på mjölk.

Nestlé min Fullkornsgröt Havre, Quinoa & Banan är en gröt från 1 år som är anpassad för näringsbehovet hos barn från 1 år. Nya smaker och konsistenser är spännande för små barn, därför innehåller denna gröt spännande quinoa. Gröten har en bra smak av havren och quinoa vilket tillsammans med den läckert söta bananen gör den till en säker vinnare. Den innehåller dessutom 31% fullkorn som ger en något högre nivå av fibrer, anpassad efter små barns magar. Nestlé barngröt levereras i en 450g förpackning som betyder cirka 16 portioner färdig gröt. 

 

Innehåller fiber från välsmakande korn 

Fullkorn är en viktig del av den svenska matkulturen och är en bra källa till fibrer. Nestlé min Fullkornsgröt Havre, Quinoa & Banan innehåller 31% fullkorn från havre. Gröt hjälper ditt barn att få mer fibrer i kosten eftersom den innehåller 3,8% fibrer. Vårt spannmål kommer från utvalda bönder över hela världen och genomgår ett stort antal kvalitetskontroller for att säkra både god kvalitet och god smak.

 

Vår gröt innehåller näringsämnena järn, kalcium, vitamin D och jod och innehåller endast naturligt förekommande socker 

I Nestlé min Havregröt tillsätts inget socker utan den innehåller endast naturligt förekommande socker från råvarorna. Dessutom är vår gröt berikad med Järn, Kalcium, Vitamin D och Jod. Varje portion Nestlé min Gröt ger upp till 35% av det dagliga intaget av järn. Järn bidrar til en normal kognitiv utveckling hos barn. Kalcium och Vitamin D är nödvändiga för att barnets benstomme skal växa och utvecklas normalt. Vitamin D bidrar också till immunsystemets normala funktion hos barn. Använd Nestlé min Gröt som en del av en balanserad och varierad kost och en hälsosam livsstil.

 

En mysig måltid

Nestlé min Gröt är perfekt som frukost eller som en måltid precis innan läggdags för ditt barn. Den är lätt att servera både hemma och att ta med sig.

 • Utmärkt frukost för ditt barn:
  Gröt är en tidlös favoritfrukost för både svenska barn och vuxna. En skål varm gröt på morgonen ger ditt barn den energi det behöver för en dag full av lek och utveckling.
 • På kvällen, strax före läggdags:
  Efter en hektisk dag full av äventyr är det skönt att ha en lugn stund med ditt barn innan läggdags och varför inte servera en portion Nestlé min Gröt för att säkerställa att ditt barn är tillfredsställt när det är dags att krypa till sängs.
 • Ta med dig Nestlé min Gröt:
  Det är alltid smart att ta med en god och näringsrik måltid som du vet att ditt barn kommer att tycka om. Oavsett om du besöker vänner och familj eller reser så föreslår vi att du tar med dig en Nestlé min Gröt.

 

Använd vår gröt på alternativa sätt

Vi tycker att vår gröt är god som den är, men ibland är det roligt att prova den på ett nytt sätt, så vi föreslår att ditt barn provar den som Bananpannkakor eller Bananmuffins. Då får ditt barn fortfarande i sig den goda näringen från vår gröt, men får smaka den på ett nytt sätt.
Nedan finns länkar till båda recepten:

 

Producerad med omtanke

Nestlé min Gröt tillverkas i en fabrik med 100% förnybar el! Ytterligare samarbetar vi med bönder från lokala samfund för att förbättra jordbruksmetoderna och bevara jorden för framtidens generationer.  Läs mer om hållbarhet på www.nestlebaby.se/hallbarhet.

 

Över 150 års erfarenhet

Vi har jobbat i över 150 år med att utveckla exakt rätt smaker och näringsinnehåll för små barn. Därför kan du alltid känna dig helt säker på att du har gjort ett bra val för ditt barn när du valt Nestlé barnmat. Vi vet att mätta barn är glada barn, och det betyder lugna och trygga föräldrar
 

 

rating review icon
Senaste recensioner

Genomsnittliga betyg

5
5
65 kundbetyg

Ögonblicksbild av communitybetyg

 • 5 star
  65
 • 4 star
  0
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0

Lägg till ny recension

5
Jessica Holm May 15, 2024

Min dotter startar dagen med denna. Hon håller sig mätt länge & älskar den!

5
Emeeliie96 May 6, 2024

Helt klart de bästa sättet att starta dagen på med en skål gröt tycker min lilla tjej som snart blir 2♥️ perfekt att det är utan tillsatt socker 🙏🏼 vi har även gjort grötpinnar med dessa i ugnen och det
Blev väldigt uppskattat också 🥰

5
Johanna Frisk May 1, 2024

Min dotter fyller två till sommaren & hon älskar denna gröten! 🥹 Hon har ätit den sedan hon var liten & den är perfekt både som frukost & att äta innan hon ska sova nu när hon slutat med flaskan 🥰

Gå med i

MVP Logo

Bli medlem i Baby&you & få massor av klubbförmåner!

 • newsletter icon

  Innehåll till dig

  Njut av ett personligt anpassat innehåll, råd och en guide där du kan följa de första 1000 dagarna av föräldrarskapet steg för steg.

 • Verktyg

  Verktyg

  Prova våra skräddarsydda, praktiska verktyg som guidar dig genom föräldrarskapsresan.

 • coupons

  Rabatter

  Få extra rabatter på relevanta produkter när ditt barn växer.

Search icon

Har du fortfarande inte hittat vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.