MyFeed Personalized Content
Från 12 månader
Produkt min Gröt
Add this post to favorites

Nestlé min Fullkornsgröt med Yoghurt & Äpple Från 1 år

5
4.3 (3)

Utan tillsatt socker
Järn, Kalcium, D-vitamin & Jod
Tillverkad av 100% förnybar el

Från vecka 43, 2023 får Nestlé min Fullkornsgröt med Yoghurt & Äpple en något uppdaterad design i samband med vi ändrar storleken på förpackningen från 480g till 450g. Denna förändring genomförs i syfte att minska mängden  förpackningsmaterial i varje förpackning med Nestlé Min Gröt. 

Nestlé min Fullkornsgröt med Yoghurt & Äpple  
- En fullkornshavregröt baserad på mjölk. 

Nestlé min Fullkornsgröt med Yoghurt & Äpple är en gröt från 1 år som är anpassad för näringsbehovet hos barn från 1 år. För små barn är nya konsistenser och smaker spännande, därför innehåller denna gröt både äpple och yoghurt. Gröten har en utsökt smak av saftigt äpple och krämig yoghurt. Den innehåller dessutom 40% fullkorn som är en god fiberkälla. Nestlé barngröt levereras i en 450g förpackning som betyder cirka 16 portioner färdiga gröt. 

 

Innehåller fiber från välsmakande korn

I den svenska matkulturen är fullkorn viktigt eftersom det är en bra källa till fibrer. Nestlé min Fullkornsgröt med Yoghurt & Äpple innehåller 40% fullkorn från havre och råg. Gröt hjälper ditt barn att få mer fibrer i kosten eftersom den innehåller 5,5% fibrer. Vårt spannmål kommer från utvalda bönder över hela världen och genomgår ett stort antal kvalitetskontroller for att säkra både god kvalitet och god smak.

 

Vår gröt innehåller näringsämnena järn, kalcium, vitamin D och jod och innehåller endast naturligt förekommande socker 

I Nestlé min Fullkornsgröt med Yoghurt & Äpple tillsätts inget socker utan den innehåller endast naturligt förekommande socker från råvarorna. Dessutom är vår gröt berikad med Järn, Kalcium, Vitamin D och Jod. Varje portion Nestlé min Gröt ger upp till 35% av det dagliga intaget av järn. Järn bidrar til en normal kognitiv utveckling hos barn. Kalcium och Vitamin D är nödvändiga för at barnets benstomme skal växa och utvecklas normalt. Vitamin D bidrar också till immunsystemets normala funktion hos barn. Använd Nestlé min Gröt som en del av en balanserad och varierad kost och en hälsosam livsstil.

 

En mysig måltid

Nestlé min Gröt är perfekt som frukost eller som en måltid precis innan läggdags för ditt barn. Den är lätt att servera både hemma och att ta med sig.

 • Utmärkt frukost för ditt barn:
  Gröt är en tidlös favoritfrukost för både svenska barn och vuxna. En varm skål gröt på morgonen ger ditt barn den energi det behöver för en dag full av lek och lärande.
 • På kvällen, strax före läggdags:
  Efter en lång dag med massor av äventyr är det skönt att ha en lugn stund med ditt barn innan läggdags och varför inte servera en portion Nestlé min Gröt för att säkerställa att ditt barn är tillfredsställt till läggdags. 
 • Ta med Nestlé min Gröt
  Oavsett om ni besöker vänner, familj eller reser på semester är det alltid bra att ha med sig en näringsrik och utsökt måltid som du vet kommer att bli en hit hos ditt barn. Det är därför vi föreslår att du alltid tar med Nestlé min Gröt.

 

Använd vår gröt på alternativa sätt

Vi tycker att vår gröt är god som den är, men ibland är det roligt att prova den på ett nytt sätt, så vi föreslår att ditt barn provar den som Bananpannkakor eller Bananmuffins. På det viset får ditt barn fortfarande i sig den näringsrika gröten, men kan njuta av den på ett nytt och spännande sätt.
Nedan finns länkar till recept

 

Producerad med omtanke

Nestlé min Gröt tillverkas i en fabrik med 100% förnybar el! Ytterligare samarbetar vi med bönder från lokala samfund för att förbättra jordbruksmetoderna och bevara jorden för framtidens generationer.  Läs mer om hållbarhet på www.nestlebaby.se/hallbarhet.

 

Över 150 års erfarenhet

Vi har jobbat i över 150 år med att utveckla exakt rätt smaker och näringsinnehåll för små barn. Därför kan du alltid känna dig helt säker på att du har gjort ett bra val för ditt barn när du valt Nestlé barnmat. Vi vet att mätta barn är glada barn, och det betyder lugna och trygga föräldrar.
 

rating review icon
Senaste recensioner

Genomsnittliga betyg

4.3
5
3 kundbetyg

Ögonblicksbild av communitybetyg

 • 5 star
  2
 • 4 star
  0
 • 3 star
  1
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0

Lägg till ny recension

3
Terese Nov 6, 2023

Min dotter har i stort vägrat annan gröt, men efter den lilla förändringen på paketet har något dessutom ändrats i gröten som tydligen inte uppskattades av min dotter!
Lyckas inte hitta vad mer än att den är slätare än innan… Hoppas ni uppdaterar informationen. Då blir det en 5a.

5
@fridanyirikarlsson Jun 13, 2023

Mitt barn älskar denna gröten och äter den varje morgon😍 lätt att göra och bra konsistens

5
Hanna Erlandsson Jun 7, 2023

Annons @nestlebarnmat

"Min dotters favorit är Min Gröt med äpple. Vi har använt den i några månader & hon älskar den😍"

#nestlemingröt #nestlebarnmat

Gå med i

MVP Logo

Bli medlem i Baby&you & få massor av klubbförmåner!

 • newsletter icon

  Innehåll till dig

  Njut av ett personligt anpassat innehåll, råd och en guide där du kan följa de första 1000 dagarna av föräldrarskapet steg för steg.

 • Verktyg

  Verktyg

  Prova våra skräddarsydda, praktiska verktyg som guidar dig genom föräldrarskapsresan.

 • coupons

  Rabatter

  Få extra rabatter på relevanta produkter när ditt barn växer.

Search icon

Har du fortfarande inte hittat vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.