MyFeed Personalized Content
Från 12 månader
Produkt Nestlé
Add this post to favorites

Nestlé Junior Fruktstång Havre och äpple - Från 1 år

0
0 (0)
 • Gott mellanmål av frukt och fullkorn

Nestlé Junior fruktstång med havre, äpple och druva 
- Välsmakande mellanmål för ditt barn!

Nestlé junior Fruktstång havre, äpple och druva är ett perfekt, läckert mellanmål för barn från 1 år. Denna välsmakande fruktstång är noggrant sammansatt av en god blandning av frukt och fullkorn. Den goda smaken kommer från söta druvor, välsmakande äpple och havre. Nestlé Junior Fruktstång är inte bara god, den är också praktisk, vilket gör den till ett bra val för föräldrar.

 

Bra mellanmål med fullkorn
I Sverige är fullkorn en viktig del av vår matkultur. Nestlé Junior fruktstång med havre, äpple och vindruvor innehåller fullkorn från havre. Det innebär att du med en Nestlé Junior fruktstång kan ge ditt barn fibrer i kosten eftersom den innehåller 3,5 % fibrer. 

 

Producerad med omtanke
På Nestlé strävar vi efter att vara miljömedvetna och ansvarsfulla. Nestlé fruktstång tillverkas i en fabrik som använder 100 % förnybar el. När du väljer Nestlé Fruktstång, väljer du en produkt som är producerad med omsorg om både ditt barn och vår planet.

 

Över 150 års erfarenhet
Vi har jobbat i över 150 år med att utveckla exakt rätt smaker och näringsinnehåll för små barn. Därför kan du alltid känna dig helt säker på att du har gjort ett bra val för ditt barn när du valt Nestlé barnmat. 

Bo

Nestlé fruktstång - ett härligt val som mellanmål!
Nestlé fruktstång är ett utmärkt val för ditt barns mellanmål och kan även utgöra en läcker komplettering till måltiderna. Här är några av våra rekommendationer för att inkludera detta mellanmål på bästa sätt:

 • Ta med det på lekplatsen!
  Ge ditt barn en god överraskning på lekplatsen - ta med dig Nestlés fruktstänger! De är lätta att ta med sig och är det perfekta mellanmålet för att hålla ditt barns humör uppe under lekstunden.

 • Ta med den när du reser
  Att ha med sig ett praktiskt och snabbt mellanmål är alltid fördelaktigt under resor med barn, och Nestlé fruktstång är ett utmärkt val. Dess smidiga förpackning gör den bekväm att ta med sig oavsett om du reser med flyg, tåg eller bil.
   

 • Ät det hemma som mellanmål
  Eftermiddagen kan alltid göras roligare med ett litet snack till mellanmål. Här är Nestlé junior fruktstång ett snabbt och bekvämt alternativ.

rating review icon
Senaste recensioner

Genomsnittliga betyg

0
0
0 kundbetyg

Ögonblicksbild av communitybetyg

 • 5 star
  0
 • 4 star
  0
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0

Lägg till ny recension

Gå med i

MVP Logo

Bli medlem i Baby&you & få massor av klubbförmåner!

 • newsletter icon

  Innehåll till dig

  Njut av ett personligt anpassat innehåll, råd och en guide där du kan följa de första 1000 dagarna av föräldrarskapet steg för steg.

 • Verktyg

  Verktyg

  Prova våra skräddarsydda, praktiska verktyg som guidar dig genom föräldrarskapsresan.

 • coupons

  Rabatter

  Få extra rabatter på relevanta produkter när ditt barn växer.

Search icon

Har du fortfarande inte hittat vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.