MyFeed Personalized Content
Från 6 månader
Produkt min Frukt
Add this post to favorites

Nestlé min Frukt klämmis Äpple Jordgubb Banan - Från 6 månader

5
5 (1)
 • 100% fruktsmoothie
 • Utan tillsatt socker

Nestlé min Fruktklämmis Äpple Jordgubb Banan – 100% frukt smoothie

Nestlé min Frukt med Äpple Jordgubb Banan är ett härligt mellanmål till barn från 6 månader. Fruktklämmisen är en smoothie av 100% frukt med smak av välsmakande äpple, mogna bananer och söta jordgubbar. Klämmisen innehåller inget tillsatt socker och endast naturligt förekommande sockerarter från frukten.

 

Bra med frukt i kosten 
Enligt Livsmedelsverket är det fördelaktigt för barn under fyra år att inkludera frukt och grönsaker i kosten dagligen, helst vid varje måltid. Nestlé min Frukt har noggrant utvecklats för att vara ett näringsrikt mellanmål och ett komplement till en balanserad kost för barnet. Den erbjuder en smakrik kombination av frukt som barnet kommer att tycka om, samtidigt som den möter deras näringsbehov.

 

Fri från tillsatt socker – innehåller bara naturligt förekommande socker
Nestlé min Frukt är gjord på 100% fruktpuré. Inget socker tillsätts purén och sockerhalten i smoothien liknar därför den som finns naturligt i frukten. Använd Nestlé min Frukt som en del av en balanserad och varierad kost och en hälsosam livsstil. Alla ingredienser i vår Neslté min Frukt kommer naturligtvis endast från råvaror som är lämpliga för tillverkning av barnmat, som måste uppfylla strängare lagkrav än andra livsmedel.

 

Fruktsmoothie producerad med omtanke
På Nestlé strävar vi efter att vara miljömedvetna och ansvarsfulla. Nestlé min Frukt tillverkas i en fabrik som använder 100% förnybar el, vilket minskar vår påverkan på miljön. 

 

Över 150 års erfarenhet
Vi har jobbat i över 150 år med att utveckla exakt rätt smaker och näringsinnehåll för små barn. Därför kan du alltid känna dig helt säker på att du har gjort ett bra val för ditt barn när du valt Nestlé barnmat.


Bo

Nestlé min Fruktklämmis - ett bra mellis!
Nestlé min Frukt kommer i en praktisk förpackning som gör den enkel att ta med som mellanmål till ditt barn. Här är några idéer för när du kan använda Nestlé Min Frukt
 

 • På utflykter
  Det är en bra idé att ta med sig en Nestlé min Frukt när du gör en utflykt med ditt barn. Ditt barn kan njuta av den för att få energi att fortsätta sina äventyr, oavsett om ni är på stranden eller på lekplatsen.
   
 • Under resan
  Tack vare sin praktiska design och goda smak kan en Nestlé min Fruktklämmis vara en livräddare som du enkelt kan ta med dig på resan med ditt barn.
   
 • Som ett mellanmål hemma
  Det är alltid bra att ha några goda och enkla snacks hemma som du snabbt och enkelt kan ge ditt barn som mellanmål. Vi rekommenderar att du alltid har Nestle min Frukt i skåpet.

   
rating review icon
Senaste recensioner

Genomsnittliga betyg

5
5
1 kundbetyg

Ögonblicksbild av communitybetyg

 • 5 star
  1
 • 4 star
  0
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0

Lägg till ny recension

5
Katarina Andersson Oct 2, 2022

Även mina äldre barn älskar denna liknande produkter av andra märken duger ej. Perfekt att ha i väskan

Gå med i

MVP Logo

Bli medlem i Baby&you & få massor av klubbförmåner!

 • newsletter icon

  Innehåll till dig

  Njut av ett personligt anpassat innehåll, råd och en guide där du kan följa de första 1000 dagarna av föräldrarskapet steg för steg.

 • Verktyg

  Verktyg

  Prova våra skräddarsydda, praktiska verktyg som guidar dig genom föräldrarskapsresan.

 • coupons

  Rabatter

  Få extra rabatter på relevanta produkter när ditt barn växer.

Search icon

Har du fortfarande inte hittat vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.