MyFeed Personalized Content
Från 8 månader
Produkt min Gröt
Add this post to favorites

Nestlé min Fullkornsgröt med Yoghurt, Päron & Banan från 8 månader

5
5 (5)

Utan tillsatt socker
Järn, Kalcium, D-vitamin & Jod
Tillverkad av 100% förnybar el

Nestlé min Fullkornsgröt med Yoghurt, Päron & Banan
- En fullkornshavregröt baserad på mjölk. 

Nestlé min Fullkornsgröt med Yoghurt, Päron & Banan är en gröt från 8 månader som är anpassad för näringsbehovet hos barn från 8 månader. Små barn älskar att utforska nya smaker och konsistenser, därför innehåller vår barngröt både yoghurt, päron och banan. Gröten har en god smak av havre och tillsammans med välsmakande päron, söt banan och krämig yoghurt blir det en utsökt och smakrik gröt. Fullkornsgröten innehåller dessutom 39% fullkorn som ger en något högre nivå av fibrer, anpassad efter små barns magar. Nestlé min Gröt finns i en praktisk förpackning på 450 g, vilket räcker till ca 16 portioner ätfärdig gröt.

 

Innehåller fiber från välsmakande korn 

I den svenska matkulturen är fullkorn viktigt eftersom det är en bra fiberkälla. Nestlé min Fullkornsgröt med Yoghurt, Päron & Banan innehåller 39% fullkorn från havre och råg. Vår barngröt hjälper ditt barn att få mer fibrer i kosten eftersom den innehåller 4,5% fibrer. Vårt spannmål kommer från utvalda bönder över hela världen och genomgår ett stort antal kvalitetskontroller for att säkra både god kvalitet och god smak.

 

Vår gröt innehåller näringsämnena järn, kalcium, vitamin D och jod och innehåller endast naturligt förekommande socker.

I Nestlé min Fullkornsgröt med Yoghurt, Päron & Banan tillsätts inget socker utan den innehåller endast naturligt förekommande socker från råvarorna. Dessutom är vår gröt berikad med Järn, Kalcium, Vitamin D och Jod. Varje portion Nestlé min Gröt ger upp till 35% av det dagliga intaget av järn. Järn bidrar til en normal kognitiv utveckling hos barn. Kalcium och Vitamin D är nödvändiga för att barnets benstomme skal växa och utvecklas normalt. Vitamin D bidrar också till immunsystemets normala funktion hos barn. Använd Nestlé min Gröt som en del av en balanserad och varierad kost och en hälsosam livsstil.

 

Producerad med omtanke

Nestlé min Gröt tillverkas i en fabrik med 100% förnybar el! Ytterligare samarbetar vi med bönder från lokala samfund för att förbättra jordbruksmetoderna och bevara jorden för framtidens generationer.  Läs mer om hållbarhet på www.nestlebaby.se/hallbarhet.

 

Över 150 års erfarenhet

Vi har jobbat i över 150 år med att utveckla exakt rätt smaker och näringsinnehåll för små barn. Därför kan du alltid känna dig helt säker på att du har gjort ett bra val för ditt barn när du valt Nestlé barnmat. Vi vet att mätta barn är glada barn, och det betyder lugna och trygga föräldrar.

Bo

En mysig måltid

Nestlé min Gröt är perfekt som frukost eller som en måltid precis innan läggdags för ditt barn. Den är lätt att servera både hemma och att ta med sig.

 • Utmärkt frukost för ditt barn:
  Gröt är en tidlös favoritfrukost för både svenska barn och vuxna. En skål varm gröt på morgonen ger ditt barn den energi det behöver för en dag full av lek och äventyr.
   
 • På kvällen, strax före läggdags:
  Efter en hektisk dag full av äventyr är det skönt att ha en lugn stund med ditt barn innan läggdags och varför inte servera en portion Nestlé min Gröt för att säkerställa att ditt barn är tillfredsställt när det är dags att krypa till sängs.
   
 • Ta med dig Nestlé min Gröt:
  Det är alltid smart att ta med en god och näringsrik måltid som du vet att ditt barn kommer att tycka om. Oavsett om du besöker vänner och familj eller reser, föreslår vi att du tar med dig en Nestlé min Gröt.

Använd vår gröt på alternativa sätt

Vi tycker att vår barngröt är god som den är, men ibland är det roligt att prova den på ett nytt sätt, så vi föreslår att ditt barn provar den som Bananpannkakor eller Bananmuffins. Då får ditt barn fortfarande i sig den goda näringen från vår gröt, men får smaka den på ett nytt sätt.
Nedan finns länkar till båda recepten:

rating review icon
Senaste recensioner

Genomsnittliga betyg

5
5
5 kundbetyg

Ögonblicksbild av communitybetyg

 • 5 star
  5
 • 4 star
  0
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0

Lägg till ny recension

5
Elinor Golz Dec 3, 2023

Båda mina söner älskar denna och dom är son 1 är 1 år & 8mån och son 2 är 9 mån 😍

5
Elin Ja sson Jul 4, 2023

Mina barn på 2,5 och 1 år älskar denna. De än går super att göra pannkakor på, blanda ner i smoothie och självklart äta som den är. De håller sig mätta länge 🥰

5
Sara Kulle Jul 2, 2023

En favorit här hemma som använts länge av min son! Ett tryggt val som går snabbt att fixa samtligt som han håller sig mätt och belåten länge!

Gå med i

MVP Logo

Get full access to expert-backed nutrition support

 • newsletter icon

  Innehåll till dig

  Njut av ett personligt anpassat innehåll, råd och en guide där du kan följa de första 1000 dagarna av föräldrarskapet steg för steg.

 • Verktyg

  Verktyg

  Prova våra skräddarsydda, praktiska verktyg som guidar dig genom föräldrarskapsresan.

 • coupons

  Rabatter

  Få extra rabatter på relevanta produkter när ditt barn växer.

Search icon

Har du fortfarande inte hittat vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.