MyFeed Personalized Content
Från 4 månader
Produkt min Gröt
Add this post to favorites

Nestlé min Gröt Mild Havre Från 4 månader

5
5/5 1 recensioner

Järn, Kalcium, D-vitamin & Jod

Utan tillsatt socker

Bara solros- och rapsolja!

Nestlé min Gröt Mild Havre

Nestlé min Havregröt Mild  från 4 månader år är en fullkornsgröt med havre baserad på mjölk. Gröten innehåller 35% fullkorn från havre. När det är dags för ditt barns första gröt är det viktigt att gå varsamt fram. Vår milda havregröt har en slät konsistens samt en låg nivå av fibrer och gluten som är anpassad efter små och ovana magar. När ditt barn efter hand vänjer sig vid den nya kosten kan du testa att öka portionen och blanda i lite fruktpuré eller färskriven frukt. Den levereras i ett 270g pack och det betyder circa 16 portioner färdiga gröt. Den är självklart osaltad, osockrad och berikad med vitaminer och mineraler som barn behöver. Gröten innehåller bara solros och rapsolja! En del barn blir tidigt intresserade av mat, men tidigast från fyra månaders ålder är barnet redo för pyttesmå smakprov. Det är barnets utveckling som avgör när det är lämpligt att introducera smakportioner. Tala med din BVC sköterska när det är dags att ge smakportioner.

 

En enkel idé från 1867

Den schweiziska apotekaren Henri Nestlé sa att alla barn förtjänar en bra start i livet. Henri förstod sig på näringslära och skapade 1867 världens första mjölkbaserade mat för spädbarn. I dag gör vi fortfarande mat på Nestlé som följer barnets fantastiska utveckling från de första dagarna tills det kan äta riktig mat.

rating review icon
Senaste recensioner

Genomsnittliga betyg

5
5
1 kundbetyg

Ögonblicksbild av communitybetyg

 • 5 star
  1
 • 4 star
  0
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0

Lägg till ny recension

5
Sanna Gustavsson Jun 13, 2023

Min dotter på 1 år älskar Nestle gröt! Vi har använt oss av den sen hon var 6 månader och den är en storfavorit, helt klart! Lätt, snabbt & smidigt att tillaga och dessutom väldigt goda smaker. + att våra små liv får i sig mycket bra näring! Rekommenderar starkt 🥰

Gå med i

MVP Logo

Bli medlem i Baby&you & få massor av klubbförmåner!

 • newsletter icon

  Innehåll till dig

  Njut av ett personligt anpassat innehåll, råd och en guide där du kan följa de första 1000 dagarna av föräldrarskapet steg för steg.

 • Verktyg

  Verktyg

  Prova våra skräddarsydda, praktiska verktyg som guidar dig genom föräldrarskapsresan.

 • coupons

  Rabatter

  Få extra rabatter på relevanta produkter när ditt barn växer.

Search icon

Har du fortfarande inte hittat vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.