MyFeed Personalized Content
Från 4 månader
Produkt Nestlé
Add this post to favorites

Nestlé Sinlac Specialgröt Från 4 månader

5
5 (2)
 • För barn med allergi eller laktosintolerans
 • Fri från komjölksprotein och laktos
 • Fri från gluten
 • Utan tillsatt socker

Viktig information om Sinlac Specialgröt:
Det har kommit till vår vetskap att det förekommer felaktig näringsinformation på förpackningen för Sinlac Specialgröt.
Dessvärre har kcal och kJ bytt plats i näringsdeklarationen. Misstaget finns på produkter med ett bäst före datum mellan 08.2023 och 03.2024. Produkter med andra bäst före datum har korrekt information på förpackningen.
Felet har rättats till, men vi är medvetna om att det fortfarande kan förekomma produkter med felaktig information på marknaden ytterligare en tid framöver. Om du har några frågor eller funderingar om näringsvärden så är informationen här på hemsidan korrekt, och har varit hela tiden. All annan information om produkten på förpackningen, inklusive tillagningsinstruktioner är korrekt och produkten är säker att använda. Vi uppmuntrar alla kunder att alltid följa tillagningsinstruktionerna på förpackningen.
Vi beklagar om detta skapat några olägenheter.

 

Nestlé Sinlac Specialgröt - För barn med glutenallergi och/eller laktosintolerans

Sinlac Specialgröt är utvecklad för barn från 4 månader med komjölksproteinallergi. Sinlac är en helt mjölkfri gröt och innehåller därför ingen laktos vilket gör att den kan ges till barn med laktosintolerans. Dessutom är gröten glutenfri och kan därför också serveras till barn med celiaki.
Sinlac är en näringsrik specielgröt berikad med bland annat järn och vitaminer för att passa små barns behov. Gröten kan ges från 4 månader efter rekommendation från Barnhälsovården eller läkare. Under de 6 första månaderna klarar dock sig de flesta barn på enbart bröstmjölk. Sinlac specialgröt fungerar även som en del i en blandad kost till äldre barn.

 

Om man misstänker överkänslighet mot gluten

Sinlac är baserad på ris och fruktkärnmjöl från Johannesbrödträdet, vilket medför att gröten är fri från gluten och kan användas i en glutenfri kost. Om man misstänker celiaki hos ett barn är det viktigt att man inte ger/experimenterar med glutenfri kost innan barnet har utretts av sjukvården och diagnosen har ställts.


En mysig måltid

Nestlé Sinlac Specialgröt är perfekt som frukost eller som en måltid precis innan läggdags för barn med speciella kostbehov. Den är lätt att servera både hemma och att ta med sig.

Perfekt för ditt barns morgonmål:
Gröt är en klassisk och tidlös frukostfavorit för både svenska barn och vuxna. En skål varm gröt på morgonen ger ditt barn energi för en dag full av nya och spännande upplevelser! Och du behöver inte stanna där, även om du har ett barn med allergier eller överkänslighet. Nesté Sinlac är särskilt utformad för barn med dessa behov.

På kvällen, strax före läggdags:
Precis innan ditt barn ska sova är det en bra idé att servera en portion Nestlé Sinlac Specialgröt, så att ni kan mysa med Nestlé Sinlac Specialgröt innan ditt barn ska sova.

Perfekt att ha med sig:
Om du har ett barn med allergier eller överkänslighet är det smart att alltid ta med egen mat när du besöker vänner, familj eller när du reser - vi föreslår Nestlé Sinlac Specialgröt. Detta säkerställer att ditt barn får en välsmakande och näringsrik måltid som det kommer att älska.

 

Producerad med omtanke

Nestlé min Gröt tillverkas i en fabrik med 100% förnybar el! Ytterligare samarbetar vi med bönder från lokala samfund för att förbättra jordbruksmetoderna och bevara jorden för framtidens generationer.  Läs mer om hållbarhet på www.nestlebaby.se/hallbarhet.


Över 150 års erfarenhet

Vi har jobbat i över 150 år med att utveckla exakt rätt smaker och näringsinnehåll för små barn. Därför kan du alltid känna dig helt säker på att du har gjort ett bra val för ditt barn när du valt Nestlé barnmat. Vi vet att mätta barn är glada barn, och det betyder lugna och trygga föräldrar.
 

 

rating review icon
Senaste recensioner

Genomsnittliga betyg

5
5
2 kundbetyg

Ögonblicksbild av communitybetyg

 • 5 star
  2
 • 4 star
  0
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0

Lägg till ny recension

5
Lalaeha Sep 25, 2022

Den bästa gröten enl dottern som är mjölkproteinallergiker.

5
Sarah Betti Apr 2, 2021

Jag och sonen är så nöjda med denna gröt. Passar utmärkt för mjölkfria

Gå med i

MVP Logo

Bli medlem i Baby&you & få massor av klubbförmåner!

 • newsletter icon

  Innehåll till dig

  Njut av ett personligt anpassat innehåll, råd och en guide där du kan följa de första 1000 dagarna av föräldrarskapet steg för steg.

 • Verktyg

  Verktyg

  Prova våra skräddarsydda, praktiska verktyg som guidar dig genom föräldrarskapsresan.

 • coupons

  Rabatter

  Få extra rabatter på relevanta produkter när ditt barn växer.

Search icon

Har du fortfarande inte hittat vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.