MyFeed Personalized Content
Från 6 månader
Produkt Nestlé Mellanmål
Add this post to favorites

Nestlé min YogoFrukt Banan Jordgubb - Från 6 månader

0
0 (0)
 • Mjölkbaserat mellanmål
 • Osockrad med mosad frukt och krämig mjölk
 • Kalcium

Nestlé min YogoFrukt Banan Jordgubb - En mælkebaseret mellemmåltid för barn!

Nestlé min YogoFrukt Banan Jordgubb är ett mjölkbaserat mellanmål. Nestlé min YogoFrukt har en reducerad proteinnivå och anpassad energinivå för små barn. Det är därför ett mjölkbaserat mellanmål som passar barn från 6 månader upp till 36 månader. Den har en härlig smak av jordgubbar och banan som tillsammans med den krämiga mjölken ger produkten dess unika smak. Produkten innehåller inga konserveringsmedel och innehåller endast naturligt förekommande sockerarter från råvarorna. Nestlé min YogoFrukt är det perfekta mellanmålet för små barn.  Produkten bidrar med kalcium från mjölk som behövs för en normal tillväxt och utveckling av benstommen hos barn. Samtidigt har det en protein- och energihalt som är anpassad så att den ska ge ditt barn en lagom mättnad mellan målen och inte ta bort aptiten inför nästa större måltid.

 

Med kalcium och ett protein- och energinivå anpassat för små barn
Det här är inte en helt traditionell mjölkbaserat mellanmål. Nestlé min Yogofrukt innehåller en reducerad proteinnivå och har en energinivå lämplig för små barn. Den har inget tillsatt socker och består av mjölkbaserat mellenmål blandat med mosad frukt. Den innehåller också kalcium, vilket är nödvändigt för att barns benstomme ska växa och  utvecklas normalt. Nestlé min Yogofrukt kan därför ingå som en del av en hälsosam och varierad kost för små barn, men det rekommenderas att den ges som mellanmål och i små mängder, så att den inte ersätter livsmedel med järn.


Osockrat mellanmål
Nestlé min YogoFrukt Banan Jordgubb är ett osockrat mellanmål med mosad frukt och krämig mjölk. Det är inte tillsatt socker, utan sockerinnehållet motsvarar det som naturligt finns i ingredienserna.


Över 150 års erfarenhet
Vi har jobbat i över 150 år med att utveckla exakt rätt smaker och näringsinnehåll för små barn. Därför kan du alltid känna dig helt säker på att du har gjort ett bra val för ditt barn när du valt Nestlé barnmat

Bo

Nestlé min YogoFrukt - En bra mellis!
Våra YogoFrukt är perfekta som mellanmål för ditt barn, till exempel mellan frukost och lunch eller kan användas som ett komplement till ditt barns måltid. Här kan du hitta inspiration till var du kan njuta av dessa praktiska mellanmål:
 

 • På utflykter och äventyr
  Planerar du ett äventyr i skogen eller en tur till lekplatsen är det alltid en bra idé att ta med en Nestlé min YogoFrukt. Den kan ditt barn äta den när det behöver ny energi för att fortsätta leken.
   
 • På kvällen före läggdags
  En Nestlé min YogoFrukt är också ett bra val för ditt barn innan läggdags. Då kan de lägga sig och sova nöjda.
   
 • Som ett mellanmål hemma
  Naturligtvis kan Nestlé YogoFrukt också vara ett enkelt och bekvämt mellanmål hemma. I en hektisk vardag är det härligt att ha ett snabbt och enkelt mellanmål som kräver minimal förberedelse.
rating review icon
Senaste recensioner

Genomsnittliga betyg

0
0
0 kundbetyg

Ögonblicksbild av communitybetyg

 • 5 star
  0
 • 4 star
  0
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0

Lägg till ny recension

Gå med i

MVP Logo

Bli medlem i Baby&you & få massor av klubbförmåner!

 • newsletter icon

  Innehåll till dig

  Njut av ett personligt anpassat innehåll, råd och en guide där du kan följa de första 1000 dagarna av föräldrarskapet steg för steg.

 • Verktyg

  Verktyg

  Prova våra skräddarsydda, praktiska verktyg som guidar dig genom föräldrarskapsresan.

 • coupons

  Rabatter

  Få extra rabatter på relevanta produkter när ditt barn växer.

Search icon

Har du fortfarande inte hittat vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.