MyFeed Personalized Content
Från 8 månader
Produkt Nestlé Måltider
Add this post to favorites

Nestlé Potatismos & Lax - Från 8 månader

0
0 (0)
 • 100% mumsig måltid
 • 100% MSC fisk
 • Den enda producent av barnmat i glasburk i Norden

Spaghetti & köttfärssås - 100% mumsig måltid 
Nestlé Potatismos & Lax är en 100% utsökt måltid som är perfekt utformad för att uppfylla de unika näringsbehoven hos barn från 8 månader och uppåt. Denna välbalanserade måltid kombinerar MSC-certifierad lax med en rad grönsaker som sötpotatis, morot och purjolök, där grönsakerna utgör 32% av måltiden. För att ytterligare förhöja smaken har vi tillsatt citronsaft från koncentrat och en aning dill. Resultatet är en måltid som är lika näringsrik som den är utsökt, med en låg salthalt som gör den till ett utmärkt val för ditt barn. När du väljer Nestlé Potatismos & Lax väljer du inte bara en utsökt måltid, utan också en MSC-certifierad måltid. Det beror på att all fisk vi använder är MSC-certifierad, vilket innebär att den kommer från hållbara fisken. Du kan läsa mer om detta via länken: www.msc.org/se

 

Nestlé Potatismos & Lax innehåller lite större bitar och är därför perfekt för barn från 8 månader och uppåt.

 

 

Bra ingredienser i vår barnmat
Nestlé Potatismos & Lax är speciellt framtaget för att uppfylla de specifika näringsbehoven hos barn över 8 månader. Vår fisk är MSC-certifierad, vilket innebär att den kommer från fisken som uppfyller MSC:s miljöstandard, verifierad av en oberoende expert. För mer information om MSC:s miljömärke, besök www.msc.org/se. I Sverige finns det strikta lagkrav för ingredienserna i barnmat och vi följer dessa strikt.

 

 

Barnmatsburkar producerade med omtanke
Våra barnmatsburkar, inklusive Nestlé Potatismos & Lax, erbjuder inte bara näring och god smak, utan vi lägger också stor vikt vid kvalitet och hållbarhet i tillverkningsprocessen. Det är därför vi använder 100% förnybar energi i vår fabrik i Finland för att tillverka alla våra barnmatsburkar. Dessutom är Nestlé den enda producenten av barnmat i glasburkar i Norden. Vi samarbetar även med lokala bönder för att förbättra jordbrukspraxis och utbilda dem i regenerativa jordbruksmetoder. 

 

För mer information om vår hållbarhetsstrategi, besök www.nestlebaby.se/hallbarhet.

Bo

Nestlé barnmatsburkar - en fantastisk måltid!
Nestlés barnmatsburkar - en bra lösning för måltiderna! Nestlé Potatismos & Lax är speciellt utformad för barn från 8 månader och uppåt och är en näringsrik måltid som passar perfekt till lunch eller middag. Här är några situationer där denna måltid kan vara till stor hjälp.

 

 • Snabb och bekväm
  När tiden är knapp och du behöver en snabb men näringsrik måltid till ditt barn är Nestlé Potatismos & Lax ett utmärkt val. Med minimal förberedelsetid och en rad smakrika ingredienser är det en snabb och enkel måltidslösning.
   
 • Perfekt kvällsmat
  Nestlé Potatismos & Lax är det perfekta valet för en snabb och smakfull kvällsmat till ditt barn. Med den krämiga potatismosen och den goda laxen får du en balanserad och näringsrik måltid på nolltid.
   
 • När ditt barn har en lekstund med far- eller morföräldrar: 
  Om ditt barn tillbringar kvällen med far- eller morföräldrar kan det vara praktiskt att ta med egen middag. Nestlés måltider är ett bekvämt val. De är lätta att packa och enkla att servera för vem som helst.
rating review icon
Senaste recensioner

Genomsnittliga betyg

0
0
0 kundbetyg

Ögonblicksbild av communitybetyg

 • 5 star
  0
 • 4 star
  0
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0

Lägg till ny recension

Gå med i

MVP Logo

Bli medlem i Baby&you & få massor av klubbförmåner!

 • newsletter icon

  Innehåll till dig

  Njut av ett personligt anpassat innehåll, råd och en guide där du kan följa de första 1000 dagarna av föräldrarskapet steg för steg.

 • Verktyg

  Verktyg

  Prova våra skräddarsydda, praktiska verktyg som guidar dig genom föräldrarskapsresan.

 • coupons

  Rabatter

  Få extra rabatter på relevanta produkter när ditt barn växer.

Search icon

Har du fortfarande inte hittat vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.