MyFeed Personalized Content
Från 6 månader
Produkt Nestlé Pouches
Add this post to favorites

Nestlé min Frukt klämmis Äpple Päron - Från 6 månader

0
0 (0)
 • 100% fruktsmoothie
 • Inget tillsatt socker

Nestlé min Fruktklämmis Äpple Päron – 100% frukt

Nestlé min Fruktklämmis Äpple Päron är ett smakrikt mellanmål avsett för barn från 6 månader. Denna smoothie innehåller 100% frukt och den ljuva smaken kommer från härliga äpplen och läckra päron. Våra klämmisar innehåller ingen tillsatt socker och endast naturligt förekommande sockerarter från frukten.

 

Bra med frukt i kosten 
Enligt Livsmedelsverket är det fördelaktigt för barn under fyra år att inkludera frukt och grönsaker i kosten dagligen, helst vid varje måltid. Nestlé min Frukt har noggrant utvecklats för att vara ett näringsrikt mellanmål och ett komplement till en balanserad kost för barnet.  Den erbjuder en smakrik kombination av frukt som barnet kommer att tycka om, samtidigt som den möter deras näringsbehov.

 

Mellis utan tillsatt socker – innehåller bara naturligt förekommande socker
Nestlés Min Fruktklämmis utgörs av en fruktpuré bestående av 100% äpple och päron. Inget socker tillsätts i denna puré, och sockerhalten i smoothies liknar därför den som finns naturligt i frukten. Använd Nestlé min Frukt som en del av en balanserad och varierad kost och en hälsosam livsstil. Alla beståndsdelar i Nestlé min Frukt kommer naturligt från råvaror som är speciellt anpassade för tillverkning av barnmat och uppfyller striktare lagkrav än många andra livsmedel.

 

Fruktsmoothie producerad med omtanke
På Nestlé strävar vi efter att vara miljömedvetna och ansvarsfulla. Nestlé min Frukt tillverkas i en fabrik som använder 100% förnybar el, vilket minskar vår påverkan på miljön.

 

Över 150 års erfarenhet
Vi har jobbat i över 150 år med att utveckla exakt rätt smaker och näringsinnehåll för små barn. Därför kan du alltid känna dig helt säker på att du har gjort ett bra val för ditt barn när du valt Nestlé barnmat.

Bo

Nestlé min Fruktklämmis - ett bra mellis!
Använd Nestlé min Frukt som ett enkelt mellanmål. Med sin praktiska förpackning är det alltid lätt att använda en Nestlé min Frukt som ett snabbt mellanmål. Nedan har vi samlat några av våra idéer för när du kan använda Nestlé min Frukt.
 

 • På lekplatsen
  Ta med Nestlé Min Frukt på lekplatsen för att enkelt ge ditt barn en smakfull energipåfyllning utan att behöva avbryta leken länge – ett praktisk och läckert mellanmål helt enkelt.

 • På äventyr
  Ha med dig en Nestlé min Frukt i väskan när du är ute på äventyr - och ordna en fest på språng! Läckra överraskningar väntar när du tar fram denna magiska klämmis.
   
 • Ett snabbt mellanmål hemma
  Gör vardagen lite enklare! Med Nestlé min Frukt hemma är du alltid redo med ett smakrikt och gott mellanmål till ditt barn.
rating review icon
Senaste recensioner

Genomsnittliga betyg

0
0
0 kundbetyg

Ögonblicksbild av communitybetyg

 • 5 star
  0
 • 4 star
  0
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0

Lägg till ny recension

Gå med i

MVP Logo

Bli medlem i Baby&you & få massor av klubbförmåner!

 • newsletter icon

  Innehåll till dig

  Njut av ett personligt anpassat innehåll, råd och en guide där du kan följa de första 1000 dagarna av föräldrarskapet steg för steg.

 • Verktyg

  Verktyg

  Prova våra skräddarsydda, praktiska verktyg som guidar dig genom föräldrarskapsresan.

 • coupons

  Rabatter

  Få extra rabatter på relevanta produkter när ditt barn växer.

Search icon

Har du fortfarande inte hittat vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.