MyFeed Personalized Content
Artikel
Add this post to favorites

Baby-Graded ingredienser - noggrant utvalda för ditt barn

Visste du att endast 2% av världens råvaror uppfyller de strikta kraven som ska används för barnmat, gröt och välling? Vi vill se till att ditt barn får det allra bästa från oss. Genom att samarbeta med jordbrukarna som odlar ingredienserna och genom att utföra upp till 100 kvalitetskontroller kan vi garantera både säkerheten och kvaliteten på den gröt du ger till din baby.

2min att läsa Jun 6, 2019

Det vi gör bäst är att laga mat som är särskilt anpassad för de minsta. Vår välling och gröt till spädbarn är av högsta kvalitet och har en bra blandning av de goda näringsämnena: bra fetter, fibrer och proteiner - näringsämnen som är viktiga för det lilla barnet. Måltiderna är alltid framställda utan några tillsatser av konserveringsmedel eller konstgjorda färgämnen, helt enligt kraven i barnmatlagstiftningen. Det betyder att när ditt barn njuter av en läcker skål med Nestlé kan du vara säker på att den är noggrant utvecklad för ditt barn med rätt näringsämnen och ingredienser.

Spädbarns behov av vitaminer och mineraler är upp till 5 gånger högre jämfört med vuxnas behov, i förhållande till kroppsvikt. Näringen under barnets första 1000 dagar är avgörande för en hälsosam tillväxt och utveckling.  Det är därför vi följer Baby-Grade Standards som tillämpar de strängaste kraven för näring, komposition, kvalitet och renhet för barnmat.

Gå med i

MVP Logo

Bli medlem i Baby&you & få massor av klubbförmåner!

 • newsletter icon

  Innehåll till dig

  Njut av ett personligt anpassat innehåll, råd och en guide där du kan följa de första 1000 dagarna av föräldrarskapet steg för steg.

 • Verktyg

  Verktyg

  Prova våra skräddarsydda, praktiska verktyg som guidar dig genom föräldrarskapsresan.

 • coupons

  Rabatter

  Få extra rabatter på relevanta produkter när ditt barn växer.

Search icon

Har du fortfarande inte hittat vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.