MyFeed Personalized Content
protein banner

Proteiner är livets byggstenar

Vad vet du om det näringsämne som är viktigast för ditt barn? Medicinska experter och forskare har först på senare år till fullo förstått proteinets komplexa betydelse för ett barns hälsosamma utveckling.

Medicinska experter och forskare anser att protein är det viktigaste näringsämnet inte bara för ditt barns tillväxt, utan också för dess hälsa och utveckling. Vidare anser man att den kvalitet och kvantitet av proteiner som barnet får i sig via kosten tidigt i livet kan påverka dess hälsa även när barnet blir äldre.

Allt du behöver veta om protein
Om vårt bästa protein hittills
article-image_36_350x260
NAN PRO 3

Vi på Nestlé har utvecklat NAN PRO 3 med vår speciella proteinteknologi. Produkten med vårt bästa protein hittills har allt som behövs for att ge ditt barn en stark grund för livet. NAN PRO 3 är en mjölkbaserad tillskottsnäring till barn från 10 månader. Den innehåller järn som bidrar till en normal kognitiv utveckling hos barn och D-vitamin som är viktigt för en normal utveckling av barnets skelett. Här finner du de sorters av tillskottsnäring vi har att erbjuda. Var noga med att följa åldersrekommendationen som finns på förpackningarna.

contacts

Behöver du några kostråd? Har du en fråga om en produkt?

Våra experter är här för att hjälpa dig.

Search icon

Har du fortfarande inte hittat vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.