MyFeed Personalized Content
Från 6 månader
Produkt min Frukt
Add this post to favorites

Nestlé min Smoothie Stor klämmis Äpple Banan - Från 6 månader

0
0 (0)
 • Utan tillsatt socker
 • 100% frukt smoothie

Nestlé min Smoothie Stor klämmis Banan & Äpple – 100% frukt

Nestlé min Smoothie Stor med Äpple & Banan är en fruktsmoothie anpassad för barn från 6 månader och uppåt. Smoothien har en god smak av välsmakande äpple och söta bananer. Den innehåller 100% frukt och är utan tillsatt socker, den innehåller enda naturligt förekommande socker. Vi har gjort vår populära klämmis 20g större för att bättre passa det något äldre barnet eller barn med större aptit.

 

Bra med frukt i kosten
Enligt Livsmedelsverket är det fördelaktigt för barn under fyra år att inkludera frukt och grönsaker i kosten dagligen, helst vid varje måltid. Nestlé Min Smoothie Stor har noggrant utvecklats för att vara ett näringsrikt mellanmål och ett komplement till en balanserad kost för barnet.  Den erbjuder en smakrik kombination av frukt som barnet kommer att tycka om, samtidigt som den möter deras näringsbehov.

 

Fri från tillsatt socker – innehåller bara naturligt förekommande socker 
Våra smoothies tillverkas med 100% frukt och är fri från tillsatt socker. Sockerhalten liknar naturligt förekommande socker i frukten. Nestlé min Smoothie Stor klämmis är noggrant framtagen som ett näringsrikt mellanmål och en komplettering till barnets balanserade kost. Våra ingredienser kommer naturligt från råvaror lämpliga för barnmatsproduktion som måste uppfylla strängare myndighetskrav än annan mat.

 

Klämmis producerad med omtanke
På Nestlé strävar vi efter att vara miljömedvetna och ansvarsfulla. Nestlé min Smoothie Stor tillverkas i en fabrik som använder 100 % förnybar el.

 

Över 150 års erfarenhet
Vi har jobbat i över 150 år med att utveckla exakt rätt smaker och näringsinnehåll för små barn. Därför kan du alltid känna dig helt säker på att du har gjort ett bra val för ditt barn när du valt Nestlé barnmat.

Bo

Nestlé min Smoothie Stor - Ett bra mellis!
Smoothies i klämpåse är ett utmärkt mellanmål för ditt barn, perfekta både mellan frukost och lunch eller som ett kompletterande tillskott till huvudmåltiden. Här hittar du inspiration för var du kan njuta av dessa praktiska klämmisar:
 

 • På utflykter och äventyr
  När äventyret lockar är Nestlé min Smoothie Stor den idealiska följeslagaren för dina utomhusplaner. Den smarta förpackningen gör det enkelt att slänga ner den i ryggsäcken eller picknickkorgen. Oavsett om ni utforskar naturen, njuter av en trevlig picknick eller ger er in i spännande utomhuslek, så är denna klämmis redo att ge energi och smakupplevelser. Ta med den till stranden, lekplatsen eller parken och låt den vara bränslet för barnens äventyrslystna stunder.
   
 • Under resan
  En klämmis utgör ett praktiskt mellanmål för ditt barn under semestern, särskilt när det behövs ett snabbt och näringsrikt mellanmål. Oavsett om ni ger er ut på en lång bilresa eller reser med flyg till en annan destination, kan Nestlés Smoothie Stor enkelt packas ner i väskan för att vara tillgänglig när som helst.
   
 • Som ett mellanmål hemma
  Naturligtvis kan Nestlé min Smoothie Stor också vara ett enkelt och bekvämt mellanmål hemma. När det är dags för ett snabbt och smidigt mellis kan du ta fram en klämmis som kräver minimal förberedelse.
rating review icon
Senaste recensioner

Genomsnittliga betyg

0
0
0 kundbetyg

Ögonblicksbild av communitybetyg

 • 5 star
  0
 • 4 star
  0
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0

Lägg till ny recension

Gå med i

MVP Logo

Bli medlem i Baby&you & få massor av klubbförmåner!

 • newsletter icon

  Innehåll till dig

  Njut av ett personligt anpassat innehåll, råd och en guide där du kan följa de första 1000 dagarna av föräldrarskapet steg för steg.

 • Verktyg

  Verktyg

  Prova våra skräddarsydda, praktiska verktyg som guidar dig genom föräldrarskapsresan.

 • coupons

  Rabatter

  Få extra rabatter på relevanta produkter när ditt barn växer.

Search icon

Har du fortfarande inte hittat vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.