Tonfisksalladssmörgås

Tonfiskmackor

Från 18 månader
Recept
Förberedelse: 10min
Tillagningstid: 0min
Portioner: 2
Lunch
Svårighet: Lätt

Tonfiskmackor är lätt att tillaga och smakar verkligen gott, och fet fisk är dessutom mycket nyttig.

Allergens

Gluten

Ingredienser

  • 95 g konserverad tonfisk, avrunnen
  • ¼ avokado, finhackad
  • 1 msk majonnäs
  • 1 msk riven morot
  • 1 msk finhackad stjälkselleri
  • 2 skivor vitt bröd

Steg för steg

  • Blanda tonfisk, avokado, majonnäs, morot och selleri i en liten skål; blanda väl.  

  • Lägg halva blandningen mellan brödet, skär bort kanterna  från brödet och  dela sedan smörgåsen i 3 delar.

  • Förvara resterande fyllning i en lufttät behållare och förvara i kylen; använd inom 24 timmar.