MyFeed Personalized Content
6-11 månader
Artikel
Add this post to favorites

Barnmat på resan - välling

Välling finns inte utomlands.

2min att läsa Jun 6, 2017

Det är faktiskt bara här i Sverige som barn dricker välling. Så glöm inte att packa ned vällingpulver i resväskan. Ha gärna lite i handbagaget också tillsammans med en tom, ren flaska att dricka ur. Varmt vatten kan du be om på planet. Blanda inte vällingen i förväg, du kan tvingas hälla ut den i säkerhetskontrollen och blandad välling ska heller inte sparas utan drickas direkt. Men kom ihåg att välling kan drickas både varm och kall.

Drickfärdig välling är ett annat alternativ, smidigt att ta med sig när man är på resande fot. På Nestlé Barnmats drickfärdiga vällingar följer det med ett sugrör och då behövs varken flaska eller mugg när barnet dricker den kall. Vilket inte minst på sommaren smakar extra gott.

Väl på resmålet är det viktigt att inte använda det lokala kranvattnet vid tillagning av gröt och välling. Köp istället vatten på flaska och koka det för matlagning, välling och även tandborstning.

Tips!

Om du ger ditt barn en flaska välling under start och landning hjälper sugandet till att motverka lock för öronen, som kan vara väldigt obehagligt för små barn med trånga hörselgångar.

http://www.nestlebaby.com hittar du Nestlé runt om i världen och kan kika på vilken barnmat som finns i det land du ska resa till.

Gå med i

MVP Logo

Bli medlem i Baby&you & få massor av klubbförmåner!

 • newsletter icon

  Innehåll till dig

  Njut av ett personligt anpassat innehåll, råd och en guide där du kan följa de första 1000 dagarna av föräldrarskapet steg för steg.

 • Verktyg

  Verktyg

  Prova våra skräddarsydda, praktiska verktyg som guidar dig genom föräldrarskapsresan.

 • coupons

  Rabatter

  Få extra rabatter på relevanta produkter när ditt barn växer.

Search icon

Har du fortfarande inte hittat vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.